28 beteget kellett ideiglenesen máshová elhelyezni, mert a Vi. kerületi Podmaniczky utcai egészségügyi intézményben izzottak a vezetékek.

Izzott a vezeték a VI. kerületi Podmaniczky utcában egy kórházépület harmadik emeleti kapcsolótáblájában hétfő reggel. Az izzás az áramtalanítást követően megszűnt – olvasható a Katasztrófavédelem közleményében.

Közel 30 beteget kellett arrébb költöztetni, mert izzott a vezeték egy kórházban Budapesten

Fotó: pixabay.com CCO

A fővárosi hivatásos tűzoltók az izzást egy habosított vízsugárral szüntették meg véglegesen, a beavatkozás idejére tíz kórteremből huszonnyolc beteget más kórteremben helyeztek el. Az eset során senki nem sérült meg.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@justhpeter: Ne legyünk ilyen komiszak. Elektromos zárlat még egy új épületben is előfordulhat. A lényeg, hogy észrevették és nem lett belőle tűz. :-))
justhpeter
@Nessy: Igazad van. A kérdés csak az, hogy mikor volt ott legutoljára karbantartás vagy felújítás. Még Ferenc József idején ?
Nessy
@justhpeter: Azt nem tudom, de azt végig élveztem, amikor a majdnem száz éves épülettel kevesebb gond volt, mint az előtte pár hónappal átadott új épülettel. Rengeteg dugulás volt, aztán mikor kibontották a TMK-sok, volt ott a pléhpohártól a sörös üvegig minden a lefolyóban. Meghibásodott a II. emeleten a tűzjelző, beindult a vízfüggöny, remek vízesést képezve a földszintig,és jó időbe telt, mire le tudták állítani, addig aki élt és mozgott a hideg vizet merte, söpörte. A dokik meg ernyővel közlekedtek. Szerencsére volt másik bejárat is.
Nessy
@justhpeter: Jó előedzés volt, mert 4 év múlva a második új szárnnyal hasonló gondok voltak. De az nyáron volt, és nem is áztunk el.:-))
Nekem egy otthoni lakásfelújítás már meg se kottyant.
Jozefina
Már csak egy korházi tűzvész hiányozna!!! Nem kéne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.