Több méter szabálytalanul kezelt hulladékot vitt öt éve a fideszes Berényi László Egyházasharasztiba. Azóta csak rohad... Öt éve áll hatalmas halmokban és rohad a szemét Egyházasharasztiban, a baranyai faluba a volt fideszes képviselő, Lungo Drom-alelnök, Farkas Flórián-szövetséges Berényi László cége vitette a hulladékot szabálytalanul – derül ki a Magyar Narancs riportjából. Negyventonnás teherautók vitték 2012-ben a hulladékot Egyházasharasztiba, összesen 950 tonnányit. A szemetet vízbázis fölé, patak és szántóföld közé tették le, egy részét már földbe mosta az idő, emiatt ma már többen csak palackos vizet mernek inni – állítja a cikk, melyben minden érintettet igyekeztek megszólaltatni, de nem mindenki állt kötélnek. Aki azonban igen, mind azt állítja, hogy ő nem tehet az öt éve változatlan helyzetről.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Megetetni Berényivel az egészet, vagy ha nem vállalja furikkal elhordatni vele a szeméttelepre. Ha végzett, környezetszennyezési bírság fejében leültetni 15 évre. Kedvezmény: ülhet egy cellában Flóri haverjával.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ez néphagyomány szintű kultúrságosságos szemét, kérem!
Jozefina
Ha tudják, hogy ki volt, akkor hol a feljelentés, vagy valami bünti indítás???
sokanvagyunk
Lehet hogy ezek a szervezetek csak egy eldobott csikk megbüntetésére szakosodtak, 1000 tonna szemét meghaladja hatáskörüket?
Equus1
ezért kellene nekik négy megye, önálló cigány entitásnak. Mennyi szemét elférne ott és folyton kurkászhatnának.
namihami
Nem akart ez a szegény ember semmi rosszat, csak a rengeteg gondja közepette kiment ez az apróság a fejéből. 1000 tonna szemét? Ilyen csekélységekkel nem aprózhatja el magát egy ekkora formátumú ember. Pláne, ha ilyen barátai vannak, akik állandóan jól fizetett feladatokkal (végrehajtani azért nem kell) bombázzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.