Az eltelt hónapok utáni lelépés újabb pofon az MSZP-nek. De újabb hátrány az ellenzéknek is, mert a pártok közti stratégiát újra kell paraméterezni. Ezzel gyakorlatilag újabb késést szenvedhet a választási felkészülés, a programok, a jelöltlisták egyeztetése. Ami szintén a kormánypártnak kedvez. Ha tetszik: Botka feltűnése és bukása olyan koreográfiát mutat, hogy akár a Fidesz-székházban is komponálhatták volna hozzá a zenét. Az MSZP szintén lemondó alelnöke, Ujhelyi István a vokalistáknak is megadta az alaphangot. Azzal, hogy „Orbánisztán egyértelműen befurakodott az ellenzéki erők sorai közé, beépítette embereit majd minden potens mozgalomba”. Úgyhogy, ha véletlenül talpra is állna az ellenzék, akkor kéretik elkezdeni keresni a belső bomlasztókat, árulókat, és az ellenség kezét, ami betette a lábát. Így kell ezt csinálni! Így kell ezt csinálni?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Azért mondott le Botka úr mert belátta nem ért hozzá.
A többi MSZP-s meg ezt az elfuserált urat támogatta .
Aztán mikkor látták,hogy súlyed a hajó szóltak neki,hogy fel lehet állni a székből.
MSZP így folytatja még a parlamentbe se jut be.
GeoCravker
@magyarbakancs: Majd lesz egy szép LMP-FIDESZ-Jobbik nagykoalició, oszt jónapot.
Béla333
@GeoCravker: 22.12
Hallottad, hogy a Fidesz válságstábot hívott össze, hogy megmentsék az MSZP-t?
Szerinted miért tennének ilyet?
Szerintem azért, mert már megvan a kész forgatókönyv a Fidesz-MSZP nagykoalícióra, és aggasztja a Fideszt, hogy ha megszűnne az MSZP!
Nem? Inkább megmentik! Oszt jó napot!
GeoCravker
@Béla333: Hallottad, hogy az LMP alapítóinak egyike posványosi haknit vállalt?
Tavaly Széll kartársnő látogatott el a vezér szabadegyetemére. Idén Schiffer.
kep.index.hu/1/0/1788/17882/178821/17882124_f2c9a814a6e0e799702ff77553dffa65_wm.jpg

Miközben idén minden ellenzéki párt távolmaradt. Kivéve az LMP-alapítót? Aki talán nem is ellenzéki? Volt valaha? Pártostól? Kétlem.
Béla333
@GeoCravker: 2016-ig valóban részt vett az LMP képviseletében először Schiffer, aztán Szél Bernadett! Vitára hívták őket és az LMP sohasem utasított vissza a nyílt vitát.
Ez nem gondolom, hogy a hátrányukra lehetne írni. Idén már nem vettek részt.
Szerintem ennek a felhánytorgatása csak arról terelné el a figyelmet, hogy éppen egy mai hír szerint a Fidesz több politikusa is az eddigi elzárkózás után kiáll a nyilt TV vitára az MSZP politikusaival. De csak az MSZP-vel! Vajon miért ez a nagy fordulat a Fidesz részéről?
Ezzel akarják demonstrálni, hogy ugye ők csak az igazi ellenzékkel állnak le vitázni és hogy mindenki gondolja csak úgy, hogy az MSZP az igazi ellenzék?
A Fidesznek nem érdeke, hogy a róluk, a közös lopásokról sokat tudó MSZP esetleg eltűnjön a süllyesztőben, neki pont jo egy ilyen harmatgyenge, általuk rángatható ál ellenzéki párt, mint az MSZP. Ezért segítik most őket, ahol tudják!
Ez az igazi gáz dolog!
És ki tudja, hogy az egy tőröl fakadt, jelenleg DK-s politikusok hogyan vannak becsatornázva a Fideszhez.
Mert azt azért látni kell, hogy amilyen dúlást, rombolást Gyurcsány és csapata tett az elmúlt hónapokban/években az a Fidesznek nagyon is megfelel. A kisujjukat sem kell megmozdítani, elvégzik itt egyesek a piszkos munkát!
GeoCravker
@Béla333: "Idén már nem vettek részt."
A linkelt kép idei. Idén 2017 van. Téged félretájékoztattak a pártodban.
Magyarországon egy nyilvános TV csatorna vitája, bármennyire is megvetem a királyi TV-t kicsit más, mint Orbán gyakorlatilag zártkörű utánpótlástobotrzója Romániában, azaz egy másik szuverén államban.
S ne gyere majd az Erdély hudanegyonmagyar szöveggel. Erdély jelenleg Románia része. Amitől még persze lehet utálni Trianont, de ettől még jelenleg ez van. Amellett történelmileg a lakossága pont olyan vegyes mint bárhol másutt a Kárpát-medencében. Miközben a sokszor hivatkozott székelyeknek ugyan van mesterségesen kreált zászlójuk, himunuszuk és rovásírásuk, de próbáld meg lemagyarozni őket. Úgy kikérik maguknak, mint a huzat. Ahogy az ott élő örmények, németek is. Akár tudnak magyarul, akár nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.