Először rendezzék a saját soraikat az MSZP-ben, és majd utána lehet egyáltalán beszélni az együttműködésről – mondta Szél Bernadett a Hír Tv Egyenesen című műsorában. Az LMP társelnöke kitérő választ adott többször is arra, hogy melyik párttal és milyen mértékben működnének együtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bernike csak azt tette, amit ebben az esetben tehetett: ezt a kaoszt eloszor valoban az mszp-nek kell belul tisztazni, mert minden lepes csak ezutan lesz ertelmezheto.
Viszont Berniek programjaban a vilagon semmi uj nincs, ha pedig olyan gyarlo, hogy a matematikat kihagyja a szamitasbol, akkor bizony elegge botorka szegeny.
Az, hogy "allandoan novekszenek, erosodnek", azt minden part allitja magarol, hiszen ki fenyezze jobban a partot annak vezetoinel? Hiszen oket pont ezert valasztottak oda, ahol vannak.
Belus, neked ugyanazt a reszt emeltem ki en is, amit @Mirabilis : "Szél Bernadett a megválasztását követően megtartott beszédében a változások legnagyobb akadályának nem a Fidesz-kormányt, hanem az emberek reménytelenségét és elkeseredettségét nevezte ...", tehat akinek a fidesz "nem akadaly", az azt legyozni sem akarja.
Neked pedig nem Berni helyett kell megsertodnod, hanem inkabb fel kene vilagositanotok Bernit, hogy "egyedul nem megy", ne legyen mar olyan bekepzelt, hogy ok fogjak fujni a passzatszelet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 22.58
Már miért lenne beképzelt? Mert a korábbi tolvajokkal nem akar semmiféle közösködést?
Illene ezt az LMP döntést tiszteletben tartani és nem minősítgetni őket azért, mert a becsületről, a sikkasztásról, a korrupcióról más elképzelésük van, mint mondjuk a 2010 előtt kormányon levő és a Fidesszel összejátszó alakulatoknak!
Úgy gondolom Szél Bernadett sem minősített senkit, csak azt mondta, hogy velük nem!
karma1
@Béla333: Az utolso ket szavad maga a minosites...:o))) Nem kell hozza kulon szitokszavakat hasznalni - onmagaert beszel.
Ha te valakivel nem akarsz kozoskodni, akkor eleve kizarod a lehetosegek kozul, es ha valaki kerdezne, hogy miert, akkor te elkezdhetned a felsorolast; mert hazug, mert csal, mert korrupt, mert nem vallalja a felelosseget, stb...
Mig, ha valakivel szovetseget kotsz, mindenki fogja tudni, hogy azert vallalod a kozosseget, mert hasonlo hozzad, az elveidhez, az elkepzeleseidhez.
nem baj, Belus, majd az ido megoldja ezt a kerdest..
Speciel ebben nagyon igaza van Berninek: mindenkinek eloszor a sajat haza tajan kellene rendet rakni, aztan korulnezni... Csak mar nincs tul sok ido erre.
Béla333
@karma1: 08.58
Egy értelmes valaki megérti úgy is az elutasítást, hogy ha nem vesézik ki, hogy miért is döntött így.
Egyébként is az LMP már számos alkalommal elmondta, nyilatkozta, leírta, hogy addig, amíg a 2010 előtt kormányon, döntési pozícióban levő pártok és politikusok nem tisztázzák a szerepüket a 2010-re kialakult politikai és gazdasági helyzet kialakulásában, addig max. egyedi ügyekben tud elképzelni velük együttműködést, de választási szövetség nem jöhet szóba!
Mit nem lehet ezen érteni? Történt bármiféle tisztázás? Nem! Akkor meg?
karma1
@Béla333: Igazat adok az lmp ezen szempontjainak, de meg mindig ongyilkossagnak tartom az o esetukben az onallo indulast. Ennyi.
A matekkal nem lehet szembe menni.
Latod, a momentum megprobalta - mar most besokalltak - nincs, aki kitelepuljon, mert nem eleg meg erre sem a tagsaguk. Ok is azt hangoztattak, hogy senkivel sem, plane nem a tortenelmi partokkal, de az tuti, hogy ok is tudnak 106 jeloltet allitani.
Hat lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
Azert ehhez a valasztashoz - ha orban megdontese a cel -, tobb kell, mint egy helyi idokozi polgivalasztashoz...
Béla333
@karma1: 09.10
Most talán ne kezdjünk bele, hogy kinek, melyik párt vezetőjének mit is kellett volna vagy mit is kellene tenni ahhoz, hogy Orbánt el lehessen zargatni.
Maradjunk annyiban, hogy az LMP nem tudja az erkölcsi szintet lejjebb vinni!
Én becsülöm őket ezért! Remélem az emberek többségében is győz a józanság, az erkölcsi mérték és támogatni fogják őket az ország rendbetételében!
Kookas
@a helység kalapácsa: azért halkan azzal a sohával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.