Simicska Lajost ma hajnalban rendőrök igazoltatták Veszprémben, miután több fehér hirdetőoszlopra is felfestette: "Orbán egy g..i." A graffitiket délre eltávolították – tudta meg az ATV. Kapucnis fiatalok festették át azokat a hirdetőoszlopokat, amelyekre Simicska Lajos felírta a miniszterelnökről szóló üzenetét.

Az ATV Veszprémben készült videóján látható, ahogy a a feliratokat máris eltüntették az egyébkén Simicska plakátcégének tulajdonában lévő hirdetési felületekről  -írja a hvg.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk: Simicska Lajos saját kezűleg graffitizte fel Veszprémben ma hajnalban több saját, üresen álló plakáthelyére azt a híres mondatot, amit Orbán Viktorral való szakításakor mondott.

Az esetet a Simicska médiaérdekeltségébe tartozó Helyi Válasz nevű orgánum írta meg elsőként, és posztolta a festést és az igazoltatást is megörökítő képeket a Facebook oldalán. 

Az Orbán Viktortól elhidegült milliárdos saját cége üres plakáthelyére grafittizet

Az index.hu portál korábban megkereste Simicska Lajos munkatársát, aki kérdésükre megerősítette: valóban Simicska Lajos festette fel a feliratokat.

Simicska Lajos ellen saját cége, a plakáthelyeket kiadó Euro Publicity Kft. tehetne feljelentést rongálásért. Ez várhatóan nem fog megtörténni – írja az Index. Simicska tehát nem keverte magát bajba: azzal, hogy saját cége üres plakáthelyére grafittizett, legfeljebb magának okozott kárt.

Simicska Lajos egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy a kialakult helyzetre figyelemmel közterületi cégei vezetőit arra kérte:

politikai és közéleti tárgyú hirdetés közzétételére vonatkozó megrendelést ne vegyenek fel, illetve ne teljesítsenek.

Simicska Lajos cégeinek plakáthelyein korábban olyan hirdetések jelentek meg, amelyeken gengsztereknek nevezik az Orbán-Mészáros-Habony-Rogán kvartettet. A plakátokon párt neve nem szerepelt. Később kiderült, hogy a Jobbik üzeneteit lefedő hirdetéseket a Simicska Lajoshoz több szálon kapcsolódó Nagy Ajtony Csaba rendelte meg – írja az index.hu.

Forrás: atv.hu, hvg.hu, index.hu

Fotó: Facebook/Helyi Válasz 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ja, kapucnis fiatalok! Szégyellik amit tesznek a Genyóért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Na akkor most nem értem! Összefirkálom a saját oszlopomat, úgy ahogy akarom, hisz az enyém! Ezért felír a rendőr! Aztán jön két köcsög és összebarmolja a munkámat! Hol a rendőr? Remélem feljelentik őket rongálásért és csak úgy megjegyzem, még a rendőröket is feljelenteném...
Nessy
Kedves "kapucnis fiatalok"! Ha már belejöttek, jó pár graffitinek becézett firkálmány akad még Veszprémben! Azt is lefesthetnék! vagy az már nem hazaffyas tett lenne?
nezelodo
@prime777: Bizony bizony, amikor még együtt harácsoltak Orbánnal, és pénzelte a bevételből a pártot, és még ki tudja kit, nem volt ellentét. Még a rendőrség is a Közgép Lajosát védte a gonosz civilek támadásától, sorozatosan.
Na Lajos, a rendőrség is ellened dolgozik már. Aztán az is fáj neki, hogy fejére nőtt a megalkotójának a vezér, és leváltotta a Lőrinc zsenivel. Lehet, hogy az is bosszantja a Lajost, hogy egy fapados "zseni" került a helyére? Na meg az, hogy a hálátlan alkotása (Orbán) kijelentette, a "hála nem politikai kategória".
nemkati
A hirdetési felületek Simicska tulajdonában vannak, tehát a tulajdonosnak joga van akárhogy használni. Más kérdés, hogy közterületen megjelenhet-e bármilyen tartalmú reklám vagy üzenet. Talán van erre valamilyen szabály, és kérdés, az '0rbán egy geci' (de jólesik ezt leírni) megfelel-e ennek a szabálynak. A feljelentést nem értem. Most akkor lehet, vagy nem lehet plakátot, hirdetési felületet rongálni? Nem ez is egy véleménynyilvánítás?

Közben ugye kiderült, hogy a Jobbiknak tulajdonított, az ő korábbi üzeneteikhez hasonló, de a közzétevő (párt?) neve nélküli plakátokat Nagy Ajtony Csaba, Simicska unokatestvére rendelte meg. Szépen kirajzolódnak a háttérben meghúzódó összefonódások - bár Simicska és a Jobbik kapcsolata nem olyan nagy titok.

(Nagy Ajtony Csaba Bodolai László, Kereszty Gábor és Szombathy Pál mellett az Index.hu Zrt. igazgatóságának is tagja. Az igazgatóság a szerkesztőségtől és az Indexen megjelenő tartalomtól függetlenül és elkülönülten végzi munkáját. - Index)
Desischado
Ezek a fiataloknak nem sül ki a szemük?! Egy ilyen férget védenek? Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.