A Fidesz információja szerint szerdán Brüsszelben megkezdik a Magyarországot elítélő "Soros-jelentés" előkészítését. A párt szóvivője szerint a jelentés célja, hogy rákényszerítse Magyarországot migránspolitikájának megváltoztatására.

Puskás Imre hangsúlyozta:

a jelentés egyetlen valós célja Magyarország elítélése, ami abból is látszik, hogy olyan politikusokat bíztak meg a munkával, akik Soros tenyeréből esznek, közülük hárman is megtalálhatóak azon a listán, amely Soros megbízható szövetségeseit sorolja fel.

Fidesz: már dolgoznak a Soros-jelentésen Brüsszelben

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

Puskás Imre hozzátette:

Ebben a helyzetben arra kérnek mindenkit, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt a kormányzat által a Soros-tervről indított nemzeti konzultáción, annak érdekében, hogy a kormány a magyar emberek minél szélesebb támogatásával harcolhasson Magyarország bevándorló országgá változtatása ellen.

Mint elmondta:

a jelentés célját illetően sokat mondó, hogy jelentéstevőnek egy liberális migránspárti politikust Judith Sargentinit választották. Az előkészítésben pedig Marie-Christine Vergiat, Josef Weidenhozer, Louis Michel, Marek Jurek és Roberta Metsola európai parlamenti képviselők vesznek részt.

Közülük többen is szerepelnek a nemzetközi sajtóban napvilágra került "Soros megbízható szövetségeseinek listáján": Vergiat, Weidenholzer és Michel.

Hangsúlyozta, hogy mindannyian olyan bevándorláspárti politikusok, akik alig várják, hogy elítélhessék Magyarországot és számos esetben bírálták, a határvédelmi kerítést és Magyarország migránspolitikáját.

A jelentés célja, hogy rákényszerítse Magyarországot migránspolitikájának megváltoztatására

- fűzte hozzá.

 Emlékeztetett arra:

a Soros-terv célja évi egymillió migráns letelepítése Európában, illetve a migránsok fejenként 9 millió forintnyi összeget kapnának az életkezdéshez. Ugyancsak részét képezi a tervnek a határvédelmi kerítés lebontása.

Kiemelete:

a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción a Fidesz aktivistái standokat állítanak fel országszerte a konzultáció népszerűsítése céljából.

A fővárosban máris megkezdték a standok működtetését – mondta Puskás Imre.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Hellcat: Orbán retardált fejében! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Megérdemlitek vastagon! Szopjatok, mocskos hazudozó sunyik!
RonaGyuri
@Hellcat: Orbán retardált fejében! =))
Aki Én
Sajnos ez a dolog sokkal inkább arról a társadalomról mutat döbbenetesen ijesztő képet, amelyik beszopja ezt a végtelenül ostoba és suttyó kommunikációt.
cs.n.
Jó, hogy előhúzták a kalapból ezt a Puskás Imrét is, végre még többen vannak a papagájkommandóban. Vagy szajkómmandóban, ahogy tetszik.
kisrigó
Ha Soros meghalna, (éljen sokáig!) már ezek a barmok, aki nem ért velük egyet, az mind Soros ügynökének tartanák! Amíg ez a banda itt van a nyakunkon, Soros marad a "patás ördög!" Pedig ez a pozíció már foglalt!
desiro
Ez az ország a gyűlölködés országa lett, gorbánnak köszönhetően.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.