Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP friss miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek újracsomagolt politikusok. Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,… Schmuck Erszébet 20 éven keresztül a KISZ (Kommunista Ifjúsági Szövetség) munkatársa. 2002-2003 között a Medgyessy kormány helyettes államtitkára.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

133 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Idióták akkor lennénk ha rátok szavaznánk lmp. De nem leszünk ennyire idióták, a hölgy, bár kedvelem a megnyilvánulásait, most elhajította a kalapácsot rendesen !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@karma1: na ebben biztos lehetsz, majd eldöntik akik a jó megoldást szeretik maguknak.

Érzékeljük ezt nap mint nap.
JAJMÁR
Ez már nagyon unalmas. Mondhat Berni bármit, vagy akár nem, a választók hisznek bármit, vagy akár nem :)
no persze, nem mondott és nem is gondol ő olyat, hogy a választók idióták lennének, hisz nem olvassa a propit szerintem :)
Béla333
@JAJMÁR: 20.11
De az mind lényegtelen a sok sötét agyúnak! Nem az a fontos, hogy mi az igazság, hanem az, hogy kellően sokan mondják és elég alpári módon, akkor azon jót lehet kacarászni, jól lehet mocskolni, az igazságot elhazudni!
Lepényleső
...ezért jövedelmező a politika,és nem is életveszélyes mint pl.az építőipari munka?
JAJMÁR
@Béla333: Mindenkinek az az igazság, amit elhisz. Sokaknak pedig az, hogy "nincs" igazság, ezért még az élő fába is... de se ötlet, se cél, csak langyos irónia, mindenkire, akinek terve, célja, ötlete van :(
Mo. társadalmi keresztmetszete ez is. Hát, innen lenne szép fordítani és nyerni :)
Béla333
@karma1: tegnap 23.27
Te már veszítettél! Akkor, amikor Gyurcsány 3 napot adott Orbánnak hogy őt perelje be, különben irgum-burgum!
Akkor (ha jól emlékszem) déli 12-kor telt letelt a határidő és abban fogadtunk, hogy van-e bármi Gyurcsány kezében és lesz-e bomba?!
De tudod mit? Nehogy e miatt idegeskedj, lemondok a nyereményről és elkönyvelem magamban, hogy egy DK-snak ennyit ér a szava!
Ezt a mocskolódó, hazug, az embereket csak összeugrasztó cikket is azért hoztad elő, mert nem voltál képes elviselni, hogy egy másik cikk Propi általi beidézésében szereplő hazug címet ellenőrzés nélkül, rögtön Szél Bernadett mocskolására használtad, és erre rád ripakodtam!
Képtelen vagy elismerni a tévedésed, ezért hagylak, ne stresszeld magad ezzel a pezsgővel!
Igyátok meg az LMP/Szél Bernadett győzelmére valamikor 2018 áprilisában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.