Lejáratta  kerületet a ferencvárosi testület szerint két ellenzéki képviselő, ezért visszahívták őket az egyik bizottságból.

Visszahívta a városfejlesztési, városgazdálkodási és környezetvédelmi bizottságból Baranyi Krisztinát, az Együtt és Jancsó Andreát, az LMP képviselőjét a ferencvárosi képviselő-testület csütörtökön.

A testület MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a két képviselő semmibe vette a több évtizedes politikai szokásjogon alapuló kultúrát, amikor a sajtóval rendszeresen osztottak meg olyan, kontextusukból kiragadott félinformációkat, pontatlanságokat, amelyek félrevezették a kerület lakosságát és a szélesebb közvéleményt, annak ellenére, hogy minden releváns információ rendelkezésükre áll.

Közölték továbbá: elfogadhatatlannak tartják, hogy a képviselőknek fontosabb volt a kerület lejáratása annál, hogy az érintett ügyekben az önkormányzatiság keretei között próbáltak volna megoldást találni. Nehezményezte a testület azt is, hogy a kerületben élők érdekében végzett konstruktív, építő jellegű munka helyett politikai haszonszerzésre, pártjuk és saját ismertségük sajtóbeli építésére használták fel pozíciójukat.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Még jó, hogy a képviselőket nem rúgják ki! Csak a bizottságból!
Jó lenne név szerint tudni, hogy ki szavazta meg a kirúgásukat!
Csak hogy a következő választáskor mindenki tisztában legyen a nevekkel!
CsipkeRózsa
@Béla333: Név nélkül is tudható, hogy a kormánypárti önkormányzati képviselők szavazták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.