A fideszes képviselők közben rettegnek attól, hogy egy parlamenti bizottságban a kötvényekről kérdezzék őket. A fideszes képviselők közben rettegnek attól, hogy egy parlamenti bizottságban a kötvényekről kérdezzék őket. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: A választás után újraindulhat a letelepedésikötvény-biznisz Senkinek nem kellenek az Arton Capitaltől elvitt százmilliók Letelepedési kötvények: első fokon pert nyert a TI Beperelte a Magyar Nemzet az Országgyűlés gazdasági bizottságát, mert nem igazán akartak kiadni dokumentumokat a letelepedési kötvényprogramról. A pert pedig csütörtökön megnyerték – számolt be róla az újság. Előzményként arról írnak, a költségvetési bizottság is foglalkozott volna az offshore-gyanús üggyel, de mivel nem jelentek meg a fideszes képviselők, határozatképtelenné tették a bizottságot. A lap szándékos távolmaradásról ír. Már hétfőn tárgyalt volna erről a bizottság, de a fideszes alelnök, Szűcs Lajos azt indítványozta (ezt meg is szavazták), hogy nem lenne...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekesek lesznek a jovo penteki tortenesek... Figyeljunk rajuk; ki milyen indokkal fogja megvetozni a reszvetelt a meghallgatason, hany offshore ceg probal meg felszivodni, hol van (lesz) rogantonyo, es a csuti potrohos milyen mongoliai, azeri, japan vagy eppen ausztraliai utazason is fog reszt venni ekkor?
kosalala fog-e nyilatkozni valami ertelmeset, mint miniszter?
Equus1
@karma1: baj van... rájöttek, h a morék lopják a tyükokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.