Nyílt levelet írt a Jobbik elnöke az általa tisztelt baloldali honfitársainak. Nyílt levelet írt a Jobbik elnöke az általa tisztelt baloldali honfitársainak. Közösségi oldalán Vona Gábor megírta mindazt, amit a miniszterelnök-jelölti tévévitában mondott volna el, ha az nem marad el Botka László lemondása miatt. A maga részéről ezt nagyon sajnálja, mert egy felkészült ellenfél ellen, élő adásban akarta bizonyítani, hogy ő az alkalmasabb az ország vezetésére. Mivel úgy gondolja, sok baloldali néző is várta a vitát, ezért nyílt levélben üzen baloldali honfitársainak. Magyarországon az emberek többsége kormányváltást akar. Meggyőződése szerint jóval többen, mint azt a közvélemény-kutatók ki tudják mutatni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fideSSeseket nem elszámoltatni kell, hanem leszámolni velük. Ez lesz az egyetlen módja a hatalomból való eltávolításukra, ezek maguktól, demokratikus körülmények között tuti, hogy nem fogják átadni másnak a kormányzást. Ezt a mocskos tróger fidesz bandát csak kollektívan az MSZP és Jobbik közös összefogásával lehet megbuktatni, itt valóban nincs jobb és baloldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Folytatom,mert látom nem ment mind el.Anyukám Pesten lakik,akit sajnos 7 éve nem láttam.egy részt az anyagi oldala miatt,más részt az én egészségi állapotom miatt és a páromé miatt is.Most meg már nem is fogom látni,mert 3 hete meghalt.Őt 7 éve mikor bevitték az Istvánba (ix.ker) nagyon meglepődtem.Én mint kis vidéki liba,azt hittem,hogy egy ilyen nagy kórház azért el van látva rendesen.bár írták milyen romosak,némelyik,de az istván azért elég kiemelt kórház még pesti viszonylatban is. Ott a személyzet hiánya mellett még a kórház állapota is katasztrofális.Az én meglátásom szerint az országban az egészségügyi dolgozók létszáma és az eszközhiány a legnagyobb gond.Persze az épületek állapota sem mindegy.sajnos akik tehetnének ezért,vagy ez ellen,azok privát kórházba.,vagy külföldre járnak ha betegek,vagy hozzátartozó beteg. A nép meg dögöljön meg, a beteg ember úgy sem hoz hasznot az országnak.
karma1
@cikicakk55: Kedves, oszinte reszvetem Edesanyad elvesztese miatt - nem egyszeru dolog ez...
Eriksson
@cikicakk55: Én egészen jól felszerelt, jó nevű kórházakról beszéltem, ahol minden rendben is lenne eszköz és orvosi szempontból. DE!!! Az az igazság, hogy nagyon elharapódzott a kiszolgáló és ápolószemélyzet részéről a panaszkodás és leszarom hozzáállás. S ezt nem lehet a létszámhiányra kenni, mert amit meg tudnak tenni az egyik helyen, a másikon miért nem? S én azt gondolom, ha ezek a síránkozók több fizetést kapnának, akkor sem lennének emberségesebbek. Mert ez ilyen. A természetét, munkához való hozzáállását mindenki magában hordozza, melyet pénzzel nem lehet megváltani.
cikicakk55
@Eriksson: A személyzet alkalmasságával teljesen egyetértek. A mi időnkben is voltak olyan kolléganők,akik a hátuk közepére kívánták a beteget,kifejezetten ellenségesek,vagy ha az nem,automatikusak voltak.Semmi kedves szó,vagy türelem.Mint egy gép,mint ha nem is emberek lennének,hanem munkadarabok.Na a mi időnkben azért még volt lehetőség az ilyenektől időben megszabadulni. Én most kifejezetten a nővérekről írok, az orvosok egész más tészta. Akkor még az iskolai vizsgák után a frissen diplomázott nővérek elég nagy része megmaradt a szakmában.Sajnos az egy dolog,hogy Budapesten már akkor is sokkal többet kerestek a nővérek és még albérletet sem kellett fizetni,mert volt nővérszálló.Nem ment külföldre egy sem,mert nem is mehetett egy darabig,majd a gengszterváltás után még jó pár évig azért tartott a remény és a türelem. Tehát nagyjából kitudtuk rostálni a szakmára alkalmatlanokat.Ettől független természetesen mindig voltak és lesznek is.Az ilyeneknek a béremelés semmit nem számít,legfeljebb annyit,hogy szar bérért nem csinál évekig olyan munkát amit alapból utál és időben lelép.Tehát egyet értek veled abban,hogy az egészségügyben mindig is voltak problémák,de olyan párt nem is létezik sehol,amelyik maradéktalanul boldoggá tudná tenni népe minden egyes tagját.Elégedetlenkedők,mohók,állandóan reklamáló betegek és nővérek is mindig lesznek.Ez emberi természet sajnos.Soha nem fogjuk tudni elérni,hogy a kórházakban olyan szakápolók dolgozzanak csak,akik nem mint munkát fogják fel amit csinálnak,hanem életcélnak.Akik felfogják,hogy érző emberekkel dolgoznak,akik tudják,hogy egy beteg ember tűrőképessége sokkal alacsonyabb mint az egészségesé. Ha ilyen osztályokra vágyunk,akkor kár a gőzért,mert ilyen soha nem lesz,hisz akkor főleg nagyon kevés lenne a létszám az osztályokon.
Eriksson
@cikicakk55: Tökéletesen egyetértek a véleményeddel. És tegyük hozzá, ez nem rendszer, vagy kormányfüggő. Mert ugye emberek vagyunk, emberi tulajdonságokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.