Múlt hónapban olyan súlyos vita támadt két taxis között, hogy késelés lett belőle. Most mindketten nyilatkoztak az esetről.

"Indíts ki a k. anyádba innen" – taxisriport a késelővel, némi meglepetéssel

A Keleti pályaudvar taxisaival forgatott riportot a 444.hu, és sikerült megtalálnia mindkét felet, akik a szeptemberi késelés részesei voltak. A sértett, akinek kollégája szétvágta a száját, emberölési kísérletet emleget. A késelő – aki külföldi származású – rasszizmust és önvédelmet. Érdekesség, hogy mindketten ugyanott dolgoznak a mai napig.

A forgatás egy nem tervezett jelenetet is rögzített. 3:35 körül látható, ahogyan durva szóváltássá fajul egy placcért folyó vita. Vigyázat, trágár szavak is elhangzanak!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Maffia-hiéna csapat évtizedek óta...
maci0427
A Budapesti taxizás tele van Hiénákkal és a taxizásra alkalmatlan agresszív-primitív egyénekkel,akiknek nem is szabadott volna még jogosítványt sem kapniuk...! A Budapesti taxizás nevetségesen gyenge ellenőrzésekből áll amit pillanatok alatt meg lehetne szüntetni ,akár csak a jogosítványok megszerzését ! De nem hogy ez lenne,hanem még több ember taxizhat és szerezhet jogosítványt ! Gusztustalan és undorító !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.