„Szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket programokat megerősítsük”– fogalmazott Kövér László házelnök a Magyar Hírlapnak adott nagyinterjúban. A szöveg elképesztő bakugrásokat produkál egyébként, hiszen egy valamikori antikommunista megpróbálja elmagyarázni, miért is volt jó a magyar kommunizmus, akarom mondani, nemzeti színezetű szocializmus. Azért jobb Kádár jóléti állama, mint a nyugati jóléti állam, mert a keletiek meg tudják őrizni identitásukat:„talán éppen a történelmi lemaradásunkból meg az ötvenévnyi kommunizmus elzártságából fakadóan váratlanul lett egy olyan előnyünk, amit a nyugatiak talán már elveszítettek. Lehetőségünk van megőrizni az identitásunkat. Úgy tűnik, a demokrácia és a jólét, társulva a korlátlan – s ekként már önmaga paródiájába forduló, abszurditásig vitt – szabadsággal, vagy inkább totalitárius liberalizmussal,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Isten mentse meg a hazat es a magyar nepet toletek ti aljas sunyi nepnyuzok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Isten mentse meg a hazat es a magyar nepet toletek ti aljas sunyi nepnyuzok.
Lepényleső
Legalább a háromszorosára gondoltam,- fejenként. Előtte viszont vissza a javakat?
Eladott Ország
Semmi olyat nem építettetek az országban, ami nem csak látszat lenne, kedves László.
Elmentek ti a picsába, amikor a mi arcunkba hazudtok és még több időt kértek. Időt a lopásra?
Időt arra, hogy minden a ti kezetekbe kerüljön? Időt arra, hogy a törvény ti legyetek?
Hát nem, nincs több időtök. Már 7 éve is 1 évvel többet kaptatok mint amennyi járt volna. Sem
nekünk magyaroknak, sem az országnak nincs már ideje arra, hogy tovább hagyja a mérhetetlen pusztításotokat. Elég volt a jelenlegi kormányból és annak áldásos tevékenységéből. Elég volt az álkeresztény gyűlöletből. Az ország nagy többsége azt akarja, hogy eltakarodjatok a hatalomból. Több százezren pedig már véleményt nyilvánítottak azzal, hogy ma épp Londonba, vagy Berlinben nevelik a már külföldön született gyermekeiket. Ez a ti hibátok, minden egyes szétszakított család fájdalma, minden egyes Skype-on látott kis unokáért ejtett könnycsepp. Erre vagytok oly büszkék?
Desischado
@Eladott Ország: Minden soroddal egyetértek. Még négy év, és végünk. Ezt nem hagyhatjuk! Ébresztő, magyarok, zavarjuk el ezt a parazita bandát! Le velük, elég volt a lopásból!
Eladott Ország
Ti nagyobb pusztítást végeztetek az országban, mint a tatárok és a törökök együttvéve. Menjetek a p*csába.
nezelodo
Ennyi idő kell még a maradék elsíbolásához, és az adósság állomány 100 %-ra való "csökkentéséhez"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.