„Szükségünk lenne további egy, vagy akár még egy ciklusra, hogy a hazánk sorsát hosszú távon meghatározó, az ország morális és gazdasági rendbetételét követően elindított intézkedéseket programokat megerősítsük”– fogalmazott Kövér László házelnök a Magyar Hírlapnak adott nagyinterjúban. A szöveg elképesztő bakugrásokat produkál egyébként, hiszen egy valamikori antikommunista megpróbálja elmagyarázni, miért is volt jó a magyar kommunizmus, akarom mondani, nemzeti színezetű szocializmus. Azért jobb Kádár jóléti állama, mint a nyugati jóléti állam, mert a keletiek meg tudják őrizni identitásukat:„talán éppen a történelmi lemaradásunkból meg az ötvenévnyi kommunizmus elzártságából fakadóan váratlanul lett egy olyan előnyünk, amit a nyugatiak talán már elveszítettek. Lehetőségünk van megőrizni az identitásunkat. Úgy tűnik, a demokrácia és a jólét, társulva a korlátlan – s ekként már önmaga paródiájába forduló, abszurditásig vitt – szabadsággal, vagy inkább totalitárius liberalizmussal,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Isten mentse meg a hazat es a magyar nepet toletek ti aljas sunyi nepnyuzok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Éaca, már épp eléggé tönkre vágtátok, most már pihenjetek egyet! Ha lehet a hűvösön! =))
Equus1
mondja ezt a Párttörténeti Intézet volt munkatársa... jó a duma, keoveér elvtárs...
Eladott Ország
Tehát minden fasza. Történelem mocsarába beragadt szekerek vagyunk, mi mindahány keleti állam. Tenni nem kell ellene, süllyedjen csak méglejjebb, egész a posvány feneketlen fenekéig. De gondold végig, bajuszkirály! Mi lesz veletek? Meg a kölykeitekkel? Meg az azok kölykeivel? Kik maradnak itt? A keleti dágványban? Hamarosan eljön az idő, amikor már nem lesz kinek hazautalni! Kinek leszel akkor a királya? Nem marad államod, te szerencsétlen! Ország emberek nélkül puszta föld csupán, telekkönyvi adat. A nyuggereitek sem húzzák örökké. Tudom, nem fogtok soha éhen dögleni, bár megérdemelnétek. De gondoskodtatok magatokról, pereputtyostól, rendesen. Az oszmán meg a labanc együttvéve századok alatt nem harácsolt annyit, mint a bandátok. Annyit még, te ocsmány bunkó, ha már nem marad utánatok semmi, csak a felperzselt föld, szerinted hol lesz neked, vagy a semmirekellő hitvány utódaidnak ilyen dolga ott, ahová majd menekültök a vagyonnal? Hol vár titeket még egy ilyen isteni dagonya? Ahol röföghettek bárgyún, fetrenghettek a saját szarotokban boldogan? Megmondom. Sehol. Nincs még egy hely a földön, ahol az ilyenekből bármi is lehetne.
Eladott Ország
Most akkor nem az van, hogy a Nyugat gazdaságilag összeomolni készül? Nem az van, hogy ha mi nem lennénk, akkor már rég darabokra hullottak volna? Most akkor elismerted, hogy a
statisztikák kozmetikázása mellett a sok százezer kivándorolt magyar azért kell, mert hazaküldi a pénzt? Nem az van, hogy jobban teljesítünk, nem az van, hogy dübörög a gazdaság, hanem az van, hogy elüldöztétek a magyarokat, akik itt nem tudtak megélni, és most próbálod ezt úgy
beállítani, mintha ez a lehető legjobb dolog lenne, ami velünk történhetett. Kövér! Szerintem te ne érd be kevesebbel: ne kérj elnézést. Köpj fel és állj alá!
CsipkeRózsa
Lehet, hogy Kövér és tsai. komolyan hiszik, hogy ők rendbe tették, teszik az országot?
papa.49
Nádfedeles tudod mire van szükség egy icipici kis golyóbisra a homlokod közepében ))))))))))))
Equus1
biztosan... minden caponak van magánhadserege. Minden capo zsebe ki van tömve pénzzel. Kiépítettek egy olyan államszervezetet, ahol csak a csókosok ülnek vezető pozícióban, viccet csináltak a jogállamiságból... Még Franco vagy Pinochet is tanulhatna tőlük
justhpeter
Nincs igaza Kövérnek. Ahhoz, hogy az ország teljesen rendben legyen neki és a gazdaállatának nem 4-8 év kellene, hanem életfogytiglani kényszermunka. Mivel a halálbüntetést eltörölték.
Yoda69
Isten mentse meg a hazat es a magyar nepet toletek ti aljas sunyi nepnyuzok.
Lepényleső
Legalább a háromszorosára gondoltam,- fejenként. Előtte viszont vissza a javakat?
Eladott Ország
Semmi olyat nem építettetek az országban, ami nem csak látszat lenne, kedves László.
Elmentek ti a picsába, amikor a mi arcunkba hazudtok és még több időt kértek. Időt a lopásra?
Időt arra, hogy minden a ti kezetekbe kerüljön? Időt arra, hogy a törvény ti legyetek?
Hát nem, nincs több időtök. Már 7 éve is 1 évvel többet kaptatok mint amennyi járt volna. Sem
nekünk magyaroknak, sem az országnak nincs már ideje arra, hogy tovább hagyja a mérhetetlen pusztításotokat. Elég volt a jelenlegi kormányból és annak áldásos tevékenységéből. Elég volt az álkeresztény gyűlöletből. Az ország nagy többsége azt akarja, hogy eltakarodjatok a hatalomból. Több százezren pedig már véleményt nyilvánítottak azzal, hogy ma épp Londonba, vagy Berlinben nevelik a már külföldön született gyermekeiket. Ez a ti hibátok, minden egyes szétszakított család fájdalma, minden egyes Skype-on látott kis unokáért ejtett könnycsepp. Erre vagytok oly büszkék?
Desischado
@Eladott Ország: Minden soroddal egyetértek. Még négy év, és végünk. Ezt nem hagyhatjuk! Ébresztő, magyarok, zavarjuk el ezt a parazita bandát! Le velük, elég volt a lopásból!
Eladott Ország
Ti nagyobb pusztítást végeztetek az országban, mint a tatárok és a törökök együttvéve. Menjetek a p*csába.
nezelodo
Ennyi idő kell még a maradék elsíbolásához, és az adósság állomány 100 %-ra való "csökkentéséhez"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.