Semjén Zsolt arra reagált, hogy Navracsics Tibor pénteken azt mondta: az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját és "a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében".

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta, hogy szerinte Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is".

Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját.

Az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van

- fogalmazott.

Semjén Zsolt hangsúlyozta:

a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között.

Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása egy

újságírói félremagyarázás következménye.

Kiemelte:

Magyarország soha nem írt alá olyan szerződést az EU-val, hogy bárki megmondhatná, ki éljen Magyarországon

Szerinte a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt "jakobinus, bolsevik verziója", és a "sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog", amely "szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat", és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni. Ezt Brüsszelből "személytelen, elszámoltathatatlan" bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) "átnyomva" a hatalmat – fűzte hozzá Semjén Zsolt.

Úgy folytatta:

a baloldali, liberális pártok láthatóan nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, ezért kell behozni sok millió olyan embert, aki kötődik egyik nemzethez sem.

Ők az európai nemzetekkel szemben ezekre a bevándorló iszlám tömegekre számíthatnak.

Hangsúlyozta:

bár az iszlám nagy kultúra, nem része az európai civilizációnak, különösen nem a magyar kultúrának, amely az iszlámmal szemben definiálja önmagát mint a keresztény Európa védőpajzsa.

A kereszténydemokrata politikus közölte: azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert ebben a harcban nem elég a kormány álláspontja, szükség van arra, hogy a magyar emberek is mellé álljanak.

Az a különbség, hogy mi megkérdezzük az embereket

- hangsúlyozta.

Példaként említette, hogy szerinte a német politika, amikor meghívta a migránsokat, először is "törvénytelen" volt, hiszen nem tartották be a dublini szerződést, másodszor "antidemokratikus", mert Angela Merkel kancellár nem kérdezte meg a német népet, hogy akar-e tömegesen együtt élni az iszlámmal és "inkorrekt" is például Magyarországgal szemben, de a migránsokkal szemben is. Mert ezek a "szerencsétlen emberek" pénzzé tették mindenüket, hogy Európába jussanak, most mégis visszaküldenék a nagy részüket. Úgy fogalmazott: ennél sokkal helyesebb, amit Magyarország képvisel, hogy a segítséget kell odavinni, nem a bajt idehozni.

Semjén Zsolt szerint ennek a vége párhuzamos társadalmak kialakulása lesz, ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Azt mondta:

ha egy ilyen migráns megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát.

Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok

- tette hozzá.

Meg kell védeni a határokat, és a humanitárius segítséget ezeknek az embereknek a szülőföldjére kell vinni

- emelte ki a miniszterelnök-helyettes.

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hűség??? Tömjény Sónyi te még annál is hülyébb vagy mint, amit eddig lehetett tudni rólad. Navracsics egy EU-s "alkalmazott", s nem Orbán odarendelt pribékje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Húgyagyú neked meg a hülyeség fogalmát kellene újra gondolni.
kokopelli
..sajnos "ezek" nem veszik észre,hogy a "pirulás határa "lassan de permanent kito-
lódik! Minden auteritär rendszernél így van ez!Hogy hol a vége,és hogy felgyorsul-e
az beláthatatlan! Már az elején kellene fellépni ellene!Hány pédája volt annak,hogy
csak erőszakkal lehetett megállítani? ...és mibe került? :--((
kukac50
Semjén ha néha kinézne a seggnyalásból akkor látná a valóságot!
Ilyen barmok vezetik az országot!
Nem Soros az országunk ellensége hanem a Fidesz kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.