Semjén Zsolt arra reagált, hogy Navracsics Tibor pénteken azt mondta: az Európai Bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját és "a Soros-terv nem szerepel a bizottság munkatervében".

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta, hogy szerinte Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is".

Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A miniszterelnök-helyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az európai vezetők Jean-Claude Junckertől, az Európai Bizottság elnökétől kezdve meghallgatják az EU-ban Soros Györgyöt, aki előttük mondja el programját.

Az a helyzet, hogy Soros György kezében és zsebében tartja azt a világot, amelyben Navracsics Tibor munkája van

- fogalmazott.

Semjén Zsolt hangsúlyozta:

a hazájához hű az ember, egy szervezethez, munkaadóhoz lojális, ezért arra kérte Navracsics Tibort, hogy a hűség fogalmát gondolja át a nemzet és egy nemzetközi szervezet között.

Hozzátette, reméli, hogy ez a megszólalása egy

újságírói félremagyarázás következménye.

Kiemelte:

Magyarország soha nem írt alá olyan szerződést az EU-val, hogy bárki megmondhatná, ki éljen Magyarországon

Szerinte a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt "jakobinus, bolsevik verziója", és a "sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog", amely "szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat", és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat. Meg is akarja szüntetni őket és európai egyesült államokat akar létrehozni. Ezt Brüsszelből "személytelen, elszámoltathatatlan" bürokrácia irányítaná, különböző NGO-knak (nem kormányzati szervezeteknek) "átnyomva" a hatalmat – fűzte hozzá Semjén Zsolt.

Úgy folytatta:

a baloldali, liberális pártok láthatóan nem képesek legyőzni a nemzeti erőket, ezért kell behozni sok millió olyan embert, aki kötődik egyik nemzethez sem.

Ők az európai nemzetekkel szemben ezekre a bevándorló iszlám tömegekre számíthatnak.

Hangsúlyozta:

bár az iszlám nagy kultúra, nem része az európai civilizációnak, különösen nem a magyar kultúrának, amely az iszlámmal szemben definiálja önmagát mint a keresztény Európa védőpajzsa.

A kereszténydemokrata politikus közölte: azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert ebben a harcban nem elég a kormány álláspontja, szükség van arra, hogy a magyar emberek is mellé álljanak.

Az a különbség, hogy mi megkérdezzük az embereket

- hangsúlyozta.

Példaként említette, hogy szerinte a német politika, amikor meghívta a migránsokat, először is "törvénytelen" volt, hiszen nem tartották be a dublini szerződést, másodszor "antidemokratikus", mert Angela Merkel kancellár nem kérdezte meg a német népet, hogy akar-e tömegesen együtt élni az iszlámmal és "inkorrekt" is például Magyarországgal szemben, de a migránsokkal szemben is. Mert ezek a "szerencsétlen emberek" pénzzé tették mindenüket, hogy Európába jussanak, most mégis visszaküldenék a nagy részüket. Úgy fogalmazott: ennél sokkal helyesebb, amit Magyarország képvisel, hogy a segítséget kell odavinni, nem a bajt idehozni.

Semjén Zsolt szerint ennek a vége párhuzamos társadalmak kialakulása lesz, ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Azt mondta:

ha egy ilyen migráns megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát.

Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok

- tette hozzá.

Meg kell védeni a határokat, és a humanitárius segítséget ezeknek az embereknek a szülőföldjére kell vinni

- emelte ki a miniszterelnök-helyettes.

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hűség??? Tömjény Sónyi te még annál is hülyébb vagy mint, amit eddig lehetett tudni rólad. Navracsics egy EU-s "alkalmazott", s nem Orbán odarendelt pribékje!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Arra kérik Navracsicsot hogy ne az igazat mondja, hanem párttagjaihoz híven hazudjon ezerrel.
RonaGyuri
Hűség??? Tömjény Sónyi te még annál is hülyébb vagy mint, amit eddig lehetett tudni rólad. Navracsics egy EU-s "alkalmazott", s nem Orbán odarendelt pribékje!
Pálinkás Pál
Remélem a hűségre te is emlékezni fogsz álkeresztény hernyó,amikor a lámpavas alá kísérnek,azt nem azt fogod hajtogatni hogy a dúcse mondta!!!
justhpeter
Vajon a hűséghez tartozik-e amikor asszisztál a gazdaállatának az ország kifosztásához ? Vajon amit végez az keresztény cselekedet-e ? Amikor ezt a szégyenteljes "szózatokat" osztja meg birka követőivel pereg-e a képéről a szaru ?
Kukac Kukac
Tömjénzsót egy barom. Azt sem tudja, hogy még egy orbánhívő is elámul, amikor elhagyja az országot, és rácsodálkozik a valóságra. Brüsszelből pláne látni az igazságot (még egy fideszesnek is), amit az itteni barom politikusok nem hajlandók tudomásul venni.
Peller Anikó
Nem ártana átgondolni a gazemberség fogalmát patkányok.
Jozefina
Ez a semlyén tényleg meghülyült??!! Ő adta el magát az ördögnek. Kit akar ő kioktatni??? A tíz parancsolatot sem tudná végigmondani, nem betartani!!?? Pokolba való!!!??
Nessy
Milyen remekűl tudnak mesélni olyan fogalmakról, amiről azt sem tudják eszik-e vagy isszák!
libellle
b1.blog.hu/2017/09/21/megszereztuk_a_soros-terv_titkos_dokumentumat_es_meg_is_mutatjuk

Itt a "Soros -terv" Telejesen hülyeség kizárólagosan a véleményét mondta el. Egyébkén kb-2-3 héttel ezelött ugyanezeket mondta el egy intervjuban Londonban is. Hozzátett még egy paar mondatot., de ez a lényege.
volvós
Te agyament csuhás pedofil állatgyilkos !! Csuhások térdre, mondta anno
a mostani főnököd, és megfogadtad, lám hetente párszor letérdelsz
előtte az ov(r)ális szobában...:-)))))))))))
bencemacska
Ha a nyakadon nem tököt viselnél, akkor értenéd!!!
simmering73
Igazad van zsóti. Segget nyalni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Te már csak tudod.
lampa laz
Hazugságokon alapuló hűség... na, ezekután eltudom képzelni milyen lehet a házasságod...
elnyomott
Semjén is a gazdája kezében-zsebében van. :(
maci0427
A KDNP. nem kellene a Fideszbe,ezt sok szimpatizánstól hallottam már... , ámbár szegény megboldogult Józsibácsi is "nagy szám" volt anno...,de legalább lehetett az előadásain nagyokat röhögni,ő jó fej volt !
tudode
Mi van Zsóti az ördögi SZOCIÁLIS TEMETÉSSEL, amelynek BEVETÉSÉT 2013 óta halogatja a a hatalom, és pénzéhes POLITIKAI KALANDOR???
.
Nemcsak a PÁRTHOZ, a NÉPHEZ is hűségeSS kellene lenni ám!!!
.
Ehun van:
.
------ Ismét elhalasztja a kormány a szociális temetés bevezetését
hvg.hu/gazdasag/20160504_szocialis_temetes
.
Részlet
,
(...) """Eredetileg 2014-től vezették volna be azt, hogy akinek nincs pénze hozzátartozója eltemetésére, annak az ingyenesség fejében vállalnia kell, hogy
--- ő vagy megbízottja megmosdatja és felöltözteti az elhunytat,
---kiássa és visszahantolja a sírt,
--- a temetőn belül helyére szállítja a koporsót vagy az urnát, és
--- maga helyezi el a sírba vagy az urnafülkébe.
..
Ha NEM ÉRTI NAVRACSICSOT, akkor MIT ÉRT EGYÁLTALÁN ez az érzéketlen, KERESZTÉNYEK SZÉGYENE???
.
Navracsics egyszerűen LERÁZTA MAGÁRÓL ezt a szégyenletes békjot, REMÉLHETŐLEG LESZNEK KÖVETŐI, akik nem adják a nevüket, szakmaiságukat EHHEZ A HAZUGSÁGIPARHOZ!!!
Clavigo
Gratulálok azoknak,,akik ezt a körösztyénszájszagú büdös prosztó parazitát a parlamentbe,,és hatalomba juttatták..
SystemError
Mi is a fideszes hűség fogalma = Gondolatok nélküli lét, anyját is eladó gerinctelen senkiházi féreg viselkedés, szemrebbenés nélküli hazudozás! Te is hűséget fogadtál istenhez úgy, hogy a fent leírtak alapján te még nagyobb szar-senki vagy a többinél ebben a helyzetben.
kissé felnőttem
Amikor a debreceni Lajos (az a most ani tányér tálca nélküli ) a 98 %-ot magyarázva hazaárulózott minket akkor kussoltál. Akkor pedig 3 milliót sértettek itt meg, kár a téma meg rád is minden forint pazarlás
adrenalink
@RonaGyuri: 11:34-re Hűség? Inkább hűsegg! Amikor köpcösünk "megtiszteli" jelenlétével az országgyűlést, ott terpeszkedik mellette, s mint az Istenre néz fel minden felböfögése alkalmával.:-(
Clavigo
Ennek a pofáját is csak be kéne szigszalagozni,,,
Zeta
Elsem tudják képzelni, hogy aki nem az ő véleményükön van , az nem kell hogy Soros bérence legyen?
Hogy lehetnek emberek tiszetességes , anélkül, higy megvallanák hűségüket a párthoz, az illiberális elvekhez?
bencemacska
@elnyomott: ma, 13:00
Ugyanolyan, mint a luxuskurva!!!
szaboria1
Milyen keresztény az aki hazugságra akarja rávenni a felebarátját.
wagabund
..."Semjén nem érti Navracsicsot és arra kéri, gondolja át a hűség fogalmát"...

valahogy úgy volt a mondóka '57-ben: hűség a néphez, hűség a párthoz! erre már csak kell emlékeznie?
kokopelli
@solidedge: (11:34)
Én nem emlékezhettem a Rákosi-korszakra,de a Vaterék mesélték arról ugyanazt,amit ez
a Semmilyen Zs. kiad magából!Asszem a "nyílás" is hibás volt ahol ez kibuggyant belőle!
..és mindez kloopapír nélkül!?
Eladott Ország
Az, hogy az uszítás és gyűlöletkeltés a kormány kommunikájciójának egyik fontos eleme, az már évek óta nem titok. Azonban az ilyen rettegés keltése pont olyan esetekhez vezet, mint amilyen az őcsényi volt. Az emberek agyában a rettegés magját elültetve, egy teljes generációt félemlít meg és néz hülyének. Az, amit a miniszterelnök-helyettes tett, minden szempontból kimeríti az uszítás fogalmát. Drága, kedves Zsolti, menj el Londonba vagy épp Berlinbe és nézz körül! Nézd meg mi a valóság, azzal szemben amit te felvázoltál a szavazóitoknak. Nézz körül és többet inkább ne nyilatkozz. Nem csak ebben a témában, hanem ha lehet semmiben sem. Ugyanis akinek ennyire elborult az agya, annak semmi keresnivalója sincs ott, ahol te vagy. Mibű, kedves Zsolti? Mibű telik ennyire hülyeségre?
Equus1
Tisztelt Ideiglenes Nemzetgyűlés! Tisztelt Honfitársaim! Tisztelt Elnök úr.!
Mivel az előttem szólók már mindazt elmondták, amit magam is szerettem volna, ezért én csak az egyetértésemet szeretném kifejezni. Egyúttal javaslatot teszek a statáriális bíróság felállítására és a fő és jószágvesztés átmeneti bevezetésére.

Tsiztelettel köszönöm a figyelmüket.
cikicakk55
@tudode: Emlékszem mikor ezt a törvényt,vagy tervezetet latolgatták, akkoriban halt meg anyósom. Bele gondoltam,hogy milyen megoldással tudnánk mi kiásni a sírját,kivinni a temetőbe és betakarni,vissza állítani sírhalommá? Mivel a gyerekei már 60 éven felüliek,ráadásul az egyik nő,kizárt,hogy a család önerőből ki tudta volna ásni.Ráadásiul azért van annak egész biztos valami statikai megoldása is,amit a hétköznapi ember nem ismer.osztottunk szoroztunk és kiderült,hogy tán még többe is kerülne,mint egy hagyományos temetés.Már maga az ötlet is gyomorforgató és felháborító volt.
laja70
Semjén meg gondolja át a hülyeség fogalmát!!!
tudode
@cikicakk55: .
Őszinte részvétem a családnak.
.
Amiről szó volt, lesz, v mi, HA NEM SZÁLLNAK EL, MINT A GYŐZELMI ZÁSZLÓ!!!?
.
---- Szociális temetés 2015 január 1-től
www.youtube.com/watch?v=ixKbEcpoQVA
.
--- A sírásás a legkeményebb sport
www.youtube.com/watch?v=DKt7G7zYMbE
.
Ebben is üzletet látnak. Valahol olvastam, ha a gyászoló család nem tudja megoldani a szegény sorban élő hozzátartozó a szoc. temetést, és hagyott valamit maga után az elhunyt, bekebelezik az örökséget, illetve ha nem tudnak megbirkózni ezzel a nehéz, életveszélyes, szomorú feladattal, behajtják a temetés árát!!
-
Ezek nem emberek!!! Nagyon nehéz RÓLUK NYOMDAFESTÉKET TŰRŐEN ÍRNI IS!!!
Cicamama55
Ó, hát beszélni is tud a mi miniszterelnök helyettesünk, ha a helye ott a bebetonozott árnyékban veszélybe kerül...
volvós
Zsótika !! Előtte egy hatalmas pipa...oszt szent a béke !
nezelodo
Akkor most ez volt a létra, amit kapott a Navra?
moareka
Ez nem jött be nektek, már itthon sem volt kedvenc, Brüsszelben pedig nem igazán tudtátok sakkba tartani...
quadrocopter
Ez a szentelt vizet hugyozó büdös bunkó még vegetál? Mocskos parazita patkány!
evacica
Na ez a kereszténység szégyene ennyi hazugság után mennyit járkál gyónni?Ennek is gyerekkorában erős gerincferdülése volt, mely azóta sem jött helyre!
Fradigege
Semjén Zsótinak üzenem, hogy a jó keresztény nem élősködik a saját népe és nemzete nyakán ingyen. Ott zabált a Nádasdladányi kastélyban a vadászokkal, ingyen. Zabált! Zsótinak kus van.
babp1982
Ma azért ez gusztustalan nyílvánosan felkérni valakit a Felcsuti csüngőhasu gazember seggének a körbenyalására !
Hellcat
"Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia"...na ebben nem téved...tudja is...azért mondta rá, amit.
Desischado
Ez a parazita lény még mindig meg van?! Jobban tennéd zsóti, ha mélyen hallgatnál, mert az emberség, tisztesség, neked ismeretlen fogalom! Fordulnál már fel, nem lenne kár érted! És te "keresztény" vagy? Felfordul tőled a gyomrom, pfujj!
Aki Én
És annak mit mondana ez a senki által meg nem választott, NULLA támogatottságú alak, aki a kereszténység álcája mögül hazudik egy nemzetnek (a saját nemzetének), téveszti meg azokat (legalábbis próbálja), miközben elképesztő módon tékozolnak, herdálnak...???
Ja, és isten teremtményeit pusztítja kéjelegve, puszta kedvtelésből Azt meg vadász álca mögül.
a helység kalapácsa
kolozsvaros.com/2017/10/08/kibaszottul-nagy-ar-ez-ennek-az-orszagnak-es-az-egesz-magyarul-beszelo-huzatos-karpat-medencenek/

Ezt akár én is írhattam volna (szó szerint), de megígértem, hogy megjavulok ("Egyszer megjavulok én, jó leszek majd"), ezért én már nem írhatok ilyen csúnyaságokat. De azért másoktól idézhetek :)

"Képmutató, számító, elvetemült, gonosz senkik vagytok, és nem tudom hány generációnak kell megszületnie és kihalnia ahhoz, hogy ezt a mentális rombolást, amit itt nyélbe ütöttetek pár év alatt, helyre lehessen hozni. Nincs a pokolnak olyan sötét bugyra, ahol a kamukeresztény Semjén Zsolt és bűntársai elég jó helyen lennének."

(megjegyzés: Persze nincs pokol úgy, ahogy a cikkíró, meg sokan mások gondolják, de az ilyen típusú embereknek örök kínzás nélkül is épp elég rossz lesz..,, sőt, leírhatatlanul nagyon-nagyon-nagyon rossz lesz, ha nem lesznek képesek megváltozni.)
iluminati
Itt mindenk leírta amit érzek és gondolok
iluminati
@a helység kalapácsa: kolozsvaros.com/2017/10/08/kibaszottu... úgy néznek ki mint akik eggyütt aludtak...
Eladott Ország
Hölgyeim és Uraim, ez volt az a pillanat, amikor a miniszterelnök-helyettes már a saját EU-biztosukat is lehazaárulózza, mi több IDEGEN ÜGYNÖKNEK titulálja! Úgy látszik a kormány háza táján vasárnap Semjén Zsolt volt éppen a soros, kijelölt hülye. Mondjuk mi meg min csodálkozunk? Kétségünk sem lehet afelől, hogy aki Orbán végbelében éldegél fényesen, és onnan magyaráz és uszít, majd szólít fel hűségre, az tényleg csak egy européer keresztény humanista lehet.Most már tudjuk azt is, hogy miért könnyezik a pásztói Szűzanya. Biztosan most tudta meg, hogy a KDNP nevében mit jelent a K betű. Miközben az ncore-ra meg felkerült a Soros-terv Lovas István fordításában. Ja, és, hogy ki rendezte? Hát, Orbán Viktor.
bencemacska
Mit kell ezt ilyen hosszan ragozni , te idióta, nyomd a gyerekkorodban magadba szívott elmélet mai változatát! Csak a népet kell OV-al helyettesíteni!

HŰSÉG ORBÁNHOZ,
HŰSÉG A PÁRTHOZ!
Gyuri Géderről
Úgy gondolom, ha Semjén beszél az olyan, mint amikor Orbán segge trombitál.
bencemacska
@Gyuri Géderről: ma, 20:39
Megnevettettél! -DDD
Sámannus
Húgyagyú neked meg a hülyeség fogalmát kellene újra gondolni.
kokopelli
..sajnos "ezek" nem veszik észre,hogy a "pirulás határa "lassan de permanent kito-
lódik! Minden auteritär rendszernél így van ez!Hogy hol a vége,és hogy felgyorsul-e
az beláthatatlan! Már az elején kellene fellépni ellene!Hány pédája volt annak,hogy
csak erőszakkal lehetett megállítani? ...és mibe került? :--((
kukac50
Semjén ha néha kinézne a seggnyalásból akkor látná a valóságot!
Ilyen barmok vezetik az országot!
Nem Soros az országunk ellensége hanem a Fidesz kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.