A hét újdonsága volt, hogy ha nem is a "kihívott" Rogán Antal, de pótlékként Németh Szilárd egy vitaasztalhoz ült Molnár Zsolttal. Egypárti csevej, vagy kétpárti vita volt? Sokak örültek annak, hogy végre hajlandó volt a közpénzből eltartott kormánypárt egyik vezetője leülni és ugyan csak amolyan magyarosan, de legalább vitázni az ellenzék képviselőjével.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Megneztem a vitat az ATV.HU-n. Nekem nem tunt megrendezettnek, de ketsegtelen hogy Molnar nemnagyon tudta megszoritani a rezsigecit.
Jozefina
Miért is Molnár Zsolt vitázott az MSZP nevében??? Talán a fidesznek ő volt kedvesebb! Ki tudja???
Pálinkás Pál
@Yoda69: Én nem láttam,de ha valóban úgy van ahogy mondod, akkor Molnár egy nagy nulla...mert a riszagenyó nem at eszéről híres...két perc alatt megfingatnám bármilyen vitában!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Nehez vitazni egy taho gecivel. Nezd meg a vitat az atv.hu-n
Aki Én
De miért pont a korábban árulással megvádolt Molnárt küldték ,,vitára"?
papa.49
Való igaz a fütyiszből ernyőzött ki, ahogy még többen mások is, azt meg ki tudja milyen feladattal, iil. egy biztos már a fodoros gabinak volt a feladata a szadesz szétverése, és ezt teljesítette is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.