Volt, akinek 81-szer sikerült. Egymás után többször is ki lehet tölteni az interneten a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció kérdőívét – derült ki a Hír TV tényfeltáró műsora, a Célpont riportjából. A riporterének egy óra alatt 81-szer sikerült szavaznia úgy, hogy a rendszer gyakorlatilag bármilyen e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Ráadásul bűncselekményre s lehetőség nyílik, a rendszer ugyanis nem kér visszaigazolást, így pedig a kérdőívet bárkinek a nevében ki lehet tölteni. A Célpont több érintett politikust is megkérdezett az ezer sebből vérző rendszerről. Egyikük, Kovács Zoltán kormányszóvivő ahelyett, hogy megoldást ígért volna, vádaskodni kezdett, és visszaéléssel vádolta meg a riportert. Nem hangzott el megoldási javaslat Tuzson Bencének, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárnak a szombati sajtótájékoztatóján sem. Ő az ezzel kapcsolatos kérdésre úgy válaszolt, hogy bíznak a magyar emberek jóhiszeműségében, vagyis hogy egy választó csak egy...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
visszaélés történt? Igen, egyértelműen, sőt több is!
Visszaéltek az állampolgárok adataival,
visszaéltek az adófizetők pénzével, többszörösen is, hisz erre költötték és ekkora határt csináltattak belőle,
és visszaélnek a kitöltéssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Klubtag: Már régóta az a véleményem, hogy anno a "kékcédulás szavazás" korrekt, tisztességes voksolás volt, a jelenlegi választási törvényhez képest. Igaz, most törvényesítve van a csalás! A levelezőtagozatosoknak még számítógép sem kell. A szomszéd kitölti helyettük is.
Itt meg tényleg érthetetlen ez az egész. Hiszen már rég meg van "az eredmény", csak ahhoz kellett egy ál kérdőívet kreálni.
Csizmás Kond
...ma bűnözni nem hogy szégyen lenne hanem kimondottan dicsőség sokak részéről.
namihami
Miért, hát hitte valaki, hogy ezek közül a ""konzultációk"" közül akár csak egy is korrekt volt?
Hiszen akkor nem a Fidesz csinálta volna.A vérükben van a csalás és a vér ugyebár nem válik vízzé. Főleg a gazdájuké nem.
Pl. az előző: 8 millió ívből (állítólag) beérkezett 1,6 millió és az már eredményes nekik. Olyan, mint az 40 %-os, de sikeres népszavazás.
RonaGyuri
Miben is bíznak?

Még a mai rögvalóságban is elképesztő mondat

Az illetékes elvtársat szembesítették a királyi TV-ben a konzultációs software elemi hiányosságával, hogy többszörösen is lehet válaszolni.
Az egyed azt tudta mondani, hogy „ők bíznak a magyar emberekben”!
Mint tudjuk Őfenesége kedvenc mondása szerint: a magyarok nagy erénye a találékonyság! =))
quadrocopter
Na, így csont nélkül meglesz mind a 80 millió magyar szavazata! Ezért tették lehetővé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.