61 határsértőt tartóztattak föl a rendőrök a hétvégén.

Hatvanegy határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 8, szombaton 15, vasárnap 8 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon 30 határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt egy gyanúsított ellen indult eljárás.

61-en próbáltak bejutni az országba illegálisan a hétvégén

Fotó: pixabay.com CCO

Az elmúlt héten az ország területén 192 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök (a megelőző héten – szeptember 25-étől október 1-jéig – ez a szám 244 volt). A román és ukrán határszakaszon összesen 106 embert fogtak el az elmúlt héten – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
még viszonylag jó idő van, de ha jön a farkasordító hideg, akkor mi lesz?...

...ugye a határvadászainknak jóelőre biztosították a meleg holmit, a fűthető melegedőket, és a forró táplálék lehetőségét?...mert a fázó, didergő, átázott bakkancsos, éhes, szomjas, lázas katona nem tud úgy figyelni, mint elvárható...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.