Bakai Mátyás október 9-ével lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról - közölte az Andy Vajna tulajdonában lévő társaság hétfőn délelőtt. A piacon elfogadott és elismert szakember meglepetésszerű távozásáról a Rádió1 közleménye így fogalmaz: "döntésének indoka, hogy a rádiós szakember elvégezte azt a munkát, amelyet a rádió elindításakor vállalt. Vezetése idején az adó "15 hónap alatt a mintegy 1,4 milliós hallgatóságával az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójává vált. Távozásával a Rádió 1 operatív irányítása és szakmai stábja nem változik, tulajdonosként Andy Vajna továbbra is ügyvezető igazgatója marad a vállalatnak". Bakai Mátyás - aki a ROXY Rádió 1999-es megalapításával vált ismertté a rádiós piacon -, több mint két évvel ezelőtt lett a Radio Plus Kft. ügyvezetője. Ezen időszak alatt a szakember vezetésével indult újra a Rádió1 Budapesten, amely mára számos helyi rádióval összekapcsolódó hálózat, ma már országszerte 22...

Forrás: mediapiac.com
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon erdekes es gyors modjat valasztotta a tavozasnak Bakai, - erdekes lenne tudni az IGAZI okat a tavozasnak, ugyanis a cikkhez mellekelt foton horcsogarcu vajna bizony ugy nez ki mint hal a szatyorbol, hiszen biztos, hogy a fotozasra tologathatta vissza a szemeit a helyere a csodalkozastol.
Hat, lehet, hogy megint szar lesz a radio hallgatottsaga, dehat igy megyen ez, hogyha sokat akar a szarka, es tul sok a csokos a kornyeken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.