Az azonnali kérdések órájában Hadházy Ákos LMP-társelnök „Kinek van igaza?” címmel kérdezett Orbán Viktortól a Parlamentben arról, hogy a GE szabálytalanul bukott egy lélegeztetőgépekre kiírt tendert. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ tendere miatt az egyik pályázó – ezek szerint a GE – fordult a hatósághoz, ami megállapította, hogy a pályázati kiírást úgy alkották meg, hogy annak csak egyetlen gyártó termékei felelhettek meg. Ezt a közbeszerzési döntőbizottság mondta ki, mire egy államtitkár azt mondta, hogy szerinte nem így van. Kinek van igaza? – kérdezte Orbántól Hadházy. Az LMP társelnöke a gyanús lélegeztetőgép-tenderről kérdezte Orbánt, aki erre azt mondta: ennél korruptabb ügyet még nem látott a Parlamentben. Mármint hogy Hadházy szerinte egy külföldi cégnek lobbizik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Az örök taktika, legjobb védekezés a támadás.Ezek csak a harcot ismerik, észérvek nem léteznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nem újdonság! Ha valaki rávilágit netán valamire azt el kell taposni, vagy vizsgálódni kell ellene. Lásd anno, Ángyán Professzor rávilágitott a földmutyikra mennie kellett, Amikor Chikán professzor rávilágitott miniszterként a gazdasági visszaélésekre mennie kellett! Tudvalévő hogy Orbán csak a bólogató hülyéket tűri meg maga mellett!Ezért tartunk ott ahol!
Clavigo
Lölö még nem tud gyártani lélegeztetőgépet ? Egyből nem lenne semmi félreértés,,vizsgálat meg pláne nem.
Kookas
ez köztudott lásd az azerbadgáni esetet ja és ezzel kezdte a fürjünk!
panellproli
Az örök taktika, legjobb védekezés a támadás.Ezek csak a harcot ismerik, észérvek nem léteznek.
Klubtag
Ugyanazt az aljas módszert veszik elő, amit már 2010. előtti években sikerrel alkalmaztak. Alap nélküli karaktergyilkolászás olyan ellenfelek esetén, akik túl közel járnak az igazsághoz. Mindez egy olyan hazaáruló részéről, akinek nevéhez levakarhatatlanul a Paks2 világraszóló korrupciója társul, ami még csak előkészületben van, de már Guinnes rekorder.
Nessy
Tessen mondani, hogy is van a 3-s metró kocsi drágább felujítása, mint új megvétele? Paks 2 ?? ja Putyinnak a kedvébe kell járni? Természetesen továbbra is a Gazpromtól veszünk majd gázt, elvégre, az drágább! Orbán mit kap ezekért???
Kookas
@Nessy: gondolom nem putyinyi nyelves puszit.
quadrocopter
A mocskos, korrupt szaralak magából indult ki! Ki mint él - úgy ítél!
kisrigó
@Manhattan: Úgy látszik Hadházi rátapintott az egyik közlopás ügyre! A kérdésre érdemi válasz nincs, csak a mérges pulyka vicsorgása! Jó, hogy a sarokba nem állította, vagy elő nem vette a nadrágszíjat!
Kookas
@kisrigó: vagy a pedellus a vonalzóját!
Eladott Ország
Most azt találták ki az agyasok, hogy mindenkit bekennek szarral. Széll Bernadett Soros ügynök, Hadházy korrupt, Vona kampánypénzeket ellopó buzi - mindenkit, mindenkit be kell kenni szarral.
Grazba kérjél vizsgálatot te büdös patkány.
uploads.disquscdn.com/images/96ccb75c195255a81893ca8d53682b43c1ae152a5c24a4188c6a590f00108c28.jpg?w=600&h=371
Nessy
A rabló tolvajt kiált az áldozatra mutatva!
Ez is olyan, hogy a ténylegesen ellopott milliárdokért kormánybiztosi állás jár, a meg nem történt, lehet, ha esetért börtön!
Na, hívek erre varrjatok gombot!
Pálinkafőző Rézüst
Ennek a gyógyszerekkel (is) teletömött kis hordószónoknak komoly szövegértelmezési problémái (is) vannak...
Eladott Ország
A tolvaj kinevezte magát vagyonőrnek, vagy én buggyantam meg.
wagabund
..."Orbán vizsgálatot követel Hadházy Ákos ellen"...

na, ez viszont ki lesz vizsgálva...méghozzá oly alaposan, hogy a választásokig minden nap kapunk egy kis hírmorzsát az LMP "ügyeiről"...

ettől jobb kampányfogás nem is létezik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.