Dél-Korea állítólag kifejlesztett egy olyan technológiát, amellyel képes megbénítani Észak-Korea áramellátó rendszerét – írja az Independent. Az emberekre ártalmatlan, „áramszünet bomba” névre keresztelt szerkezet kémiailag kezelt grafitszálakat áraszt az elektromos alkatrészek fölé, rövidzárlatot okozva azokban. A dél-koreai Yonhap hírügynökség szerint a grafitbomba kifejlesztésére szolgáló technológia biztosított, és bármikor előállíthatják. A védelmi részleg 500 millió wont, átszámítva körülbelül 115 millió forintot kért a jövő évi költségvetésből a projektre, de az ország pénzügyminisztériuma megtagadta azt. Egyelőre nem tudni, hogy miként tudták megépíteni a bombát úgy, hogy nem is volt rá pénz. A beszámolók néhány órával azt megelőzően jelentek meg, hogy Kim Dzsongun bejelentette, nukleáris fegyvereik olyan elrettentő erőként szolgálnak, amelyek garantálják az elszigetelt állam függetlenségét. A feszültség az elmúlt hónapokban a tető fokára hágott Észak-Korea és...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyesek ezek a del koreaiak...:o)) Nemj is az emberekkel van bajuk, hanem ennek a hulyenek kell a farkara lepni erosen...
Talan ez a megoldas azert nem az igazi, mert mar reg nincs egesz napos aramszolgaltatas, tehat szinte hozza vannak szokva az emberek a rossz aramellatashoz.

Kulonben meg egesz erdekes a dilis oriascsecsemo megallapitasa: o fuggetlensegnek nevezi az orszag elszigeteltseget ... Pontosan ugy, mint a mi csuti potrohosunk...Mert nemsokara nenm fuggetlenek, hanem elszigeteltek leszunk, fizikai ertelemben a keritessel, mentalisan pedig mint ideologiailag, gazdasagilag, es persze kulturalisan is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
@cikicakk55: a hír igaz, csak nem Mo, hanem Németország fölött és a rubidiumnak vmilyen izotópjáról van szó, aminek köze nincs az atombombához. Az oroszokat kérték fel egy esetleges szivárgás tisztázására. A sugárzás növekedése meg messze alatta az eü. határértéknek.

Rettegni természetesen lehet akár egy egértől, akár egy cserebogártól, de még egy levelibékától is.
Equus1
ami magát a grafitbombát illeti: Nekem anyukám azt mondta, h a stratégiai fontosságú bázisokat önálló áramellátásra, többszörös biztosítással tervezik. Ez a bomba csak a lakossággal baszna ki és kiváltaná az ellencsapást!
cikicakk55
Biztos neked van igazad. Te férfi vagy gondolom és jobban tájékozódott is. Én az írtam be amit a mandin olvastam. Nem vagyok az a megvezethető rettegő tilus. Ha bár én is nyugger vagyok engem sem a gyűlölet,sem a nyugdíjasoknak a mostani megvásárlása nem tud. Hatni rám. A csuti mehetne a levesbe. Egy általam olvasott cikkket osztottam meg. Örülök neki,hogy nem igaz.
cikicakk55
@cikicakk55:Bocsi,az előző equus 1- nek szólt
papa.49
Egy pici cirkáló rakéta, szét durranthatná a seggét ennek a É-Koreai majomnak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.