Ha Soros György állítólagos terve sátáni, s a tavaszi választás tétje annak megállítása, akkor sikerült új dimenzióba emelni a kampánytétet. A főnök ragaszkodik hozzá – szabadkozott néhány éve a Fidesz egyik prominens politikusa, amikor beszélgetésünket megszakítva elrobogott a választókörzetében tartott rezsifórumra. Kényszeredett mosollyal jelezte, ez egy kínos, nem szabadon választott gyakorlat neki, akinek a szakterülete távol áll a témától.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a sátán felmutatása és megnevezése

Egyébként semmi sem indoko9lja bárhogy is nevezzük az őrületnek ezt az újabb fokát

Sokan – így az mno.hu mai vezércikkét jegyző mostanság már mást Szerető Szabolcs is – a választások közeledtében látják az erőlködés legfőbb okait.
Nem tudom, bár akár lehet is benne valami, de úgy vélem, hogy - ahogy azt a pénzek elképesztő mértékű lenyúlása során teszik - ez is csak apropó. De nem is lényeges, fontosabb maga a jelenség. Amiben magában is vannak értelmezendő dolgok. Alapvetően a kérdés, hogy az elvárások kulminálódnak, vagy a potentátok tülekedése, megfelelni vágyása a fő mozgatórugó. A tegnapi nap mindkét lehetőségre utaló példákat hozott. Míg Aradszki András (KDNP) energiaügyi államtitkár parlamenti vakhittől átitatott (találó a publicista címadó jelzője) ördögűzése talán már a túllihegés kategóriája, de egyértelmű, hogy Őfenesége maga sem vette be reggel a gyógyszereit. Ömlött belőle a tömény demagóg baromság, sőt még magához képest is elképesztőre sikeredett a Navracsics kioktatás és a Hadházy verbális kerékbetörése.
A záró gondolat szerintem többszörösen téves: „Belső korrekcióra nincs esély, az őrjöngésnek, a precízen adagolt gyűlöletkeltésnek a választó parancsolhat megálljt.”. A példák azt mutatják, hogy sajnos szó sincs precízen adagolt gyűlöletkeltésről, nem mintha bárki is képes lenne kézben tartani az ilyet. Ráadásul azt kell mondjam, hogy tartok tőle, hogy a választók egy jelentős hányadára nem az eddig és ne tovább reakciója a jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.