Újra ömlik a göbbels-i gyűlölet a fideszes ál-közérdekű hirdetéscunami révén közpénzmilliárdokból, ami súlyosan hat egy magát korábban befogadónak és sokszínűnek mondó egyetemi városban is, mint Pécs, ahol ráadásul a város egy jelentős rétege abból él, hogy külföldi diákok majdnem budapesti árakon…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Meddig hagyjuk még, h így legyen? Mikor fogja ez az ország kiheverni ezt a gyűlölet sokkot, mikor értik meg az emberek, h undorító hazugsággal tartják magukat hatalmon orbánék. Hogy egy miniszterelnök olyan hányaveti, lekezlelő, útszéli stílusban válaszoljon az ellenzék kérdéseire, ahogyan azt orbán teszi. A hülye idióta hívei meg extázisba esve tapsolnak a bunkó viselkedésén. Az embert már a düh feszíti szét amikor ilyet lát.
szaboria1
@lampa laz: Sajnos ma nincsen egy igazi tökös csapat aki megtudná szólítani a népet, hogy ezeket elzavarják.
lampa laz
@szaboria1: Igen, ahogy írod. A másik dolog pedig az, h olyan erősen lefedi az országot az uszító gyűlöletkampány, h az emberek nem látnak ez alól ki. Orbán elérte a célját a média felvásárlásával. Azok akik kizárólag ezekből tájékozódnak az ellenkezőjéről nem lehet őket meggyőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.