Élénk a forgalom a Budapestre bevezető autópályákon és utakon az Útinform közlése szerint. Az M3-ason lépésben halad a forgalom az M0-s csomópontjától.

Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb utakon, lépésben haladnak az M3-as autópályán az M0-ás csomóponttól, a 10-es főúton Pilisvörösvártól, az 51-esen Dunaharasztitól, a 2-es főúton Dunakeszitől – olvasható az Útinform közleményében.

A társaság reggeli összesítése szerint "az M1-es autópályán, Tatabánya térségében kedden aszfaltoznak. A főváros felé az 53-as és az 54-es km között a külső sávot, valamint az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenőt lezárták. A forgalmat a belső sávba terelik. Aki teheti, a 61-es km-nél lévő Tatabánya-centrum csomópontnál lehajtva az 1-es főút felé kerülhet.

Lépésben halad a forgalom Budapestre befelé az M3-ason

Fotó: pixabay.com CCO

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé Hatvan térségében, az 56-os km-nél aszfaltoznak, ezért csak a belső sáv járható, torlódásra számítsanak.

Az M5-ös autópályán Budapest felé a 91-es Kecskemét-dél csomópontnál a pályazár megszűnt, de a felhajtás a főváros irányába még nem lehetséges az 54-es főútról. A pihenőből sem lehet visszatérni a pályára, mert a gyorsító sávot egy működésképtelen kamion foglalja el. Kecskemét, illetve a kecskeméti elkerülő szakasz (54-es főút – 44-es főút – 445-ös főút – 5-ös főút) felé lehetséges kerülni, a pályára a felhajtás mind az 52-es főúti, mint az 5-ös főúti csomópontban lehetséges.

Az M7-es autópályán, Székesfehérvárnál javítják a burkolatot. Budapest felé a 62-es főúti csomópontban a kihajtóágat lezárták. A főút csak a pihenőn keresztül érhető el. A terelő utat sárga táblák jelzik.

Hegyeshalomnál az M1-es autópályán a határátkelőnél nincs fennakadás a közlekedésben" – olvasható az Útinform összesítésében.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Magyarország kis ország...! De ! Az ország területéhez képest rengeteg gépjármű van és kevés út - alul és felüljáró ! Építeni kellene de ez meghiúsul a lakossági tiltakozások miatt illetve az által,hogy fizikailag nagyon nehéz lenne az építésük...! Budapest meg különösen és indokolatlanul túlzsúfolt ,hiszen vidékről rengetegen jöttek fel a fővárosba lakin és még most is ! Igen,talán a munkahely miatt,de akkor ne is várjunk semmi javulást,sőt csak rosszabb lesz a helyzet !
papa.49
@maci0427: Tudod a legnagyobb baj hogy nincsenek a fővárost kikerülő autópályák amelyek Bp délre átszelnék az országot, illetve van két nyúlfarknyi darab az M8. és az M9 ami Dunaújvárosnál, illetve Szekszárd előtt keresztezi a Dunát, de csak az 51 út, és a 6 főút, illetve a M5 utópályát köti össze... Ott kellene építeni hogy a főváros kikerülésével el lehessen jutni a keleti határszélről a nyugatira...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.