Kövér László egy napilapnak adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy a Fidesznek egy-két ciklusra még szüksége van. Az ellenzéki képviselők nem így látják...............................

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Az eddig is ipari volt!
Inkább sebességet váltanak, országútiról, F1re. Csak hallani fogjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@division: Azért ez nem egészen így van! Egyrészt nem biztos, hogy akkor is így gondolod, mint most tét nélkül. Másrészt ma már időben felismerve, és a megfelelő célzott kezelést alkalmazva nem ritka a több évtizedes túlélés sem. Pont a kemo helyett van már nem kevés modernebb, egyénre szabható kezelés, medicina, amit épp most tagad meg a fenemód keresztényien érzékeny kormányzatunk a betegek jó részétől. Ez tényleg passziv eutanázia!
Ennek a jogszabálynak a második paragrafusa lehetne az aktív eutanázia engedélyezése!
hetöndöe
@division: Ne adja az ég,hogy a te hozzátartozód legyen rákos,mindjárt nem szajkóznád az idióta qrmányod baromságait és nem védenéd a védhetetlen otrombaságaikat.Két imerősöm gyógyult meg az utóbbi évben vastagbélrákból,az egyik visszament dolgozni,a másik 74 éves. Komolyan nem értelek néha,ha Orbán koncentrációs táborokat nyitna a fogyatékkal élőknek,azt is megmagyaráznád,hogy így helyes?
division
@hetöndöe: Én csak beleképzeltem magam egy ilyen helyzetbe, lehet elhamarkodottan reagáltam le, a ráktól mindenki fél. Azt hiszem visszavonom amiket most leírtam.
cikicakk55
@division: Én már 4 évvel éltem túl az akkor megadott határidőt. Vannak rák fajták,melyek időben megtalálva 100%-ban gyógyíthatók. Sajnos az egészségügy lerobbanása miatt egyre többen halhatnak meg a rák annak a stádiumában,amikor a mwgfelelő gyógyszerezéssel,kezeléssel Magyarországon kívül minden Európai országban gyógyíthatok. Kár hogy aki lassan 8 éve tehetne ellene fici mániás és nem egy maniákusan gyógyítani akaró orvos. Egy tipp a rákosoknak. Próbálják nem mindíg a betegséggel törődni. Nálam bevált,bár a családunkat ért egyéb más problémák miatt nem is volt időm a magam bajával törődni.
division
@cikicakk55: Nem kizárólag az egészségügy miatt van ez, maguk az emberek nem mennek el olykor egy egyszerű rutinvizsgálatra sem ami jelezhetné ha bármi baj van. Ehhez sokszor elég lenne egy vérkép meg egy ultrahang is.
cikicakk55
@division: Ebben természetesen igazad van.Főleg a nőknél gond,hogy az ingyenesen elvégezhető mammográfia, nőgyógyászati szűrésekre nem mennek el,csak akkor mikor már menthetetlenek.Annyiból megértem őket,hisz mint írtam én sem vagyok gyógyult rákos,jelenleg is vannak rosszindulatú sejtek a szervezetemben,de én felismertem a korai tüneteket,mert tanultam.Sok ember nem ismeri fel és mivel a rák egy sunyi betegség, az alapstádiumba semmi bajt nem okoz,így nem csoda ha sok embernek eszébe sem jut.Főleg a mai időkben,mikor aki csak tud próbál megélni a munkájából és próbál több lábon megélni.Nincs ideje saját szervezetével törődni,csak már mikor a napi teendőket is megnehezíti.A másik probléma a vastagbélrák.Ez a leggyakoribb rákfajta minden Európai országban.Sajnos nálunk a vastagbél tükrözést nagyon kevés helyen csinálják altatással,vagy ha igen,akkor pénzért.Én nagyon sokszor segítettem a főnökömnek ilyen vizsgálatoknál,mert az adott nővér épp nem ért rá. A betegek 80%- a ordított a fájdalomtól.Már maga a felkészítés egy hete is borzasztó.Mondjuk ez is eltérő városok és kórházak szerint is,de a vastagbél rákosok legnagyobb része,még a tünetek megjelenése után is csak azért nem megy el szűrésre,mert elterjedt felfogás,hogy pokoli ez a vizsgálat.Sógornőm Amerikában él,ott a felkészítés egy nap,altatással csinálják,és utána haza is szállítják.Még így is kellemetlen,azt mondja,de mikor itthon élt,akkor is csináltak neki ilyen vizsgálatot és azt mondja ég és föld a kettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.