Juhász Péter, az Együtt elnöke a Várban található, Zsidai Roy érdekeltségébe tartozó Pest-Buda Hotelben kivett egy szobát, hogy bizonyítsa: Zsidai cége horror-áron adja ki az ingatlan egyes részeit, amit az önkormányzattól havonta 126 ezerért bérel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nagyon helyes és becsülendő amit Juhász Péter csinál, még akkor is, ha a cikk címét jegyző újságíró azt is sugallja a cikk címével, hogy nem kell semmit sem csinálni, hiszen úgyis felesleges!
Mert ugye szélmalomharc az a reménytelen, felesleges, hiábavaló harc jelképe.
juhász értünk (is) teszi amit tesz!
Hajrá neki!
szaboria1
@Béla333: Ennek az ügynek azért van egy érdekes része amiről mi nem vagyunk tájékozottak. Állítólag Zsidai vállalta az épület felújítását ha igaz több száz millióba került. De ennek ellenére elég zavaros lett ez az ügy is az I. kerületnek. Tuti a saját lábon álló Ráhelke is besegített, hogy így legyen.
Klubtag
Csak fele annyit tennének valamit a fanyalgó, finnyások közül, már optimistán tekinthetnénk a 2018-as választások elé. Mégis mit tetszenek gondolni? Hogyan lehetne ezt a szarházi bandát kiiktatni végre a magyar politikai életből, és kezdődhetne meg valamiféle tisztulási folyamat. Bárki is pisil a "széllel szembe", csak együttérzés illeti és bőven támogatásunkra méltó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.