A zenész szerint jövőre van az utolsó halvány esély, hogy leválthassa az ország a Fideszt, egyébként 30-40 évig marad minden, ennyi az autokráciák szavatossági ideje. Lovasi Andrással a Magyar Narancs közöl interjút, amelyben, bár azt mondja a magyar közéletről, hogy "kurvára unom, meg amúgy is, mit mondjak?", néhány szót mégis ejt az állapotainkról. "Matematikailag csak úgy lehet ezt a kormányt leváltani, ha a balosok meg a kispártok az LMP-től a Momentumig összehoznának egy választási koalíciót a Jobbikkal. Ennek a koalíciónak az lenne az egyetlen célja, hogy a Fidesz–KDNP-kormányt elküldjék, ami azért lenne fontos, mert szerintem ez az utolsó esély, hogy ez választásokon történjen meg. Ha nem így lesz, márpedig úgy tűnik, hogy nem, akkor úgy harminc-negyven évig maradhat, ami most van, kábé ennyi az autokráciák és diktatúrák szavatossági ideje…” – magyarázza például, és hozzáteszi, ha lenne egy ilyen összefogás, akkor szívesen lenne plakátfiú, "mert ahogy Orbán Viktor mindig...

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Lovasi, Bródy, sok ilyen megszólalóra lenne szükség, mert talán az ő hangjukra jobban odafigyelnének az emberek, mint a politikusokéra.
kamazuka
Milyen 30-40 év?
Minimum 70-év és egyetlen választáson sem kell résztvenniük,Csont nélkül viszik a pálmát.
S nem csak magyarországon,de a szlovák,a román,a horvát,az ukrán választásokon is.
Vízionálható,hogy a környező tagállamok gazdasági,politikai vérkeringésében jelentős szerepvállalásuk és törekvésük,már megállíthatatlan folyamat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.