A Jobbik feljelentést tett Soros György ellen, hogy így derítsék ki, valóban létezik-e a Soros-terv. A feljelentést a kormánypárti politikusok közelmúltbeli kijelentései alapján állították össze – közölte a párt szóvivője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
Kép: Youtube

Mirkóczki Ádám hangsúlyozta: amennyiben a rendőrség mégsem rendeli el a nyomozást, a kormánynak és Orbán Viktor miniszterelnöknek is papírja lesz arról, hogy

amit tesznek, az egy "hatalmas agymosás, egy hatalmas hazugság".

A képviselő elmondta, hogy a Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak címzett feljelentést alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt tették.

Az indoklásban hivatkoznak Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkárra, idézik Bakondi Györgyöt, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadóját, Halász Jánost, a Fidesz frakciószóvivőjét, Németh Szilárdot, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnökét, Aradszki András energiaügyért felelős államtitkárt, Budai Gyula fideszes képviselőt, Kovács Zoltán kormányszóvivőt, valamint Fodor Csabát, a Nézőpont intézet ügyvezetőjét.

A titkosszolgálatok titkolóznak

Mirkóczki Ádám azt is elmondta, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai, zárt ülésén megkérdezte a titkosszolgálatok jelenlévő vezetőit, hogy létezik-e a Soros-terv. Kiemelte, hogy a kérdésre nem kapott választ tőlük.

Úgy fogalmazott, hogy az olyan emberekre, mint Soros György, nagyon is oda kell figyelni, ugyanis aki ekkora befolyással rendelkezik, azt nem lehet elbagatellizálni. A Fidesz viszont azzal, hogy "ilyen szinten túltolja azt a bizonyos biciklit", csak azt éri el, mint aki a közmondásban farkast kiáltott – tette hozzá.

Egy kérdésre válaszolva azt felelte, hogy Soros György valóban nyilatkozott olyanokat, amiket a kormány idéz tőle, de eközben ezekkel ellentétes nyilatkozatokat is tett. A nyilatkozatok alapján pedig "még nem beszélhetünk tervről" – mondta.

A szóvivő visszakérdezett, hogy a kormány miért nem beszél például Merkel-tervről, amikor Angela Merkel német kancellár vagy Jean-Claude Juncker, az az Európai Bizottság elnöke sokkal "meredekebb" igényeket, illetve cselekvési pontokat fogalmaztak meg. Ezzel együtt ezek is csak nyilatkozatok és nem tervek – emelte ki Mirkóczki Ádám.

Komolytalannak minősítette az Origo információját, amelyik szerint a szocialista Botka Lászlóhoz hasonló Vona Gábor, a Jobbik elnöke is visszaléphet a miniszterelnök-jelöltségről.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
végülis ki lehet ugratni a nyulat a bokorból...
peterkelemen
Jó az ötlet így kibújik a szög a zsákból.
division
Amennyiben Soros György rágalomnak tartja ezt az egészet akkor neki kellett volna feljelentést tennie a Fidesz ellen. Miért nem tette meg eddig vajon?
libellle
@division: mert azt nyilatkozta a sok kérdésre Londonban, hogy aki ezt terjeszti az egy orvosi eset. Ezenkivül a roszz reklam is reklam. Neki pénzébe nem kerül ugyanis a magyar-kormány közpénzböl reklámozza öt.
division
@libellle: Ez nem indok hanem kimagyarázás. Ha engem valaki be akarna sározni másnap már bíróság előtt állna (a másnap persze némi költői túlzás).
division
@Nessy: Foglalkozzanak csak a nagyok is a rájuk vonatkozó rágalmakkal feltéve ha valóban csak rágalmak.
Sziszifusz
@division: 12:29
Szerintem Soros György nagy ívben sz...ik Orbán Viktor idiótaságára, ezért nem tett eddig feljelentést az őt ábrázoló, értelmetlen rágalmakat üzenő, plakátok miatt.
Úgy van vele: "hogy a kutya ugat a karaván meg halad".
division
@Sziszifusz: Mindent meg lehet magyarázni valamivel. Mindenesetre ez több annál minthogy ki ette meg az uzsonnámat, te voltál? Itt elég nagy horderejű dologról van szó.
magyarbakancs
A Fidesz soha nem lett volna ,ha Soros nem pénzelte volna hajdanán.
Odaszarik a Fidesz ahonnan jól lakott.
Bukta lesz a Fidesznek az biztos.
kokopelli
@Sziszifusz: A getzy Viktorék vádaskodnak,tehát nekik kellene "teríteni"!Egy majdnem
jogász,vagy csak "jogalsó" tudhatná!Ha a talpnyalói anélkül is elhiszik akkor meg annyi! ;--)
magyarbakancs
@division:" Amennyiben Soros György rágalomnak tartja ezt az egészet akkor neki kellett volna feljelentést tennie a Fidesz ellen. Miért nem tette meg eddig vajon?"
A Soros gazdasági ,és politikai hatalma ha akarnák ezt az országot elsöpörné mint a szélvihar.
Szerintem sokkal elegánsabb nem csinálni semmit mint ,hogy muníciót adni a Fidesz kezébe.
Figyeld meg a Fidesz bukása után Orbán hálós ágyban fog kikötni.
csipetke
Na végre! Nagyon remélem hogy most kiderül,hogy mi áll az ádáz "Sorosozás"mögött.A fidesz akkora baromságokat állít,ha csak a fele igaz,már az is sok.Én eddig sem hittem ebben a rizsában.A nemzeti konzultáció árán pedig életmentő műszereket vehettek volna valamelyik kórháznak.A tv-ben nyomott Soros-ellenes reklám is elképesztő pénzeket visz el a közpénzből.
division
@kokopelli: Mindent ki tudsz magyarázni ha Orbánról van szó:-)
@magyarbakancs: Azzal a bukással szerintem még várjál 2018 - ig.
magyarbakancs
@division:" @magyarbakancs: Azzal a bukással szerintem még várjál 2018 - ig."
hidd el nekem végük van .
annyi a felgyülemlett sérelem az emberekben ,hogy a jobbikra fognak szavazni még baloldali érzelműek is.
division
@magyarbakancs: A lehetőség ott lesz minden kormányt váltani akaró magyar ember kezében, szóval nem a Fidesz szavazókra kell majd fogni ha mégsem jönne össze. Más kérdés hogy akiknek eddig sem volt jó soha mitől lenne majd jobb utána.
division
@magyarbakancs: Csak most figyelem, a Jobbikra...Annak biztosan örülnének Brüsszelben is:-)
magyarbakancs
@division: nekem ez a párt ,és kormány csak ártott.
és mindent elkövetek azért ,hogy a szemét dombra kerüljön.
Hellcat
Most nem tudom, hogy ezzel a jobbik beáll a fidesz mögé, vagy be akarják bizonyítani hogy a fidesz propaganda egy hazug baromság.
division
@magyarbakancs: Ennek egy demokratikus módja van, a szavazás. Nekem és a közeli családtagjaimnak semmit nem ártottak (nem tőlük kapom a fizetésemet), így maradok mellettük. Mondjuk nekem az MSZP sem ártott soha, így győzzön a jobbik:-)))))))
nemfideszes
@division: A csuti patkány, hányszor is tett feljelentést az őt ért (hozzá teszem jogos) vádak kapcsán? Pl. a Jobbikos plakátok miatt?!
Meg aztán Sorosnak kinél is kéne feljelentést tennie? A Polt pot Petike vezette fideszes ügyészségen? És mi lenne a feljelentésben? Hogy idióta barmok, a 21. században, rózsafüzérrel ördögűzést végeznek ellene, és a nem létező terve ellen?
magyarbakancs
@division: Remélem el lesnek demokratikusan küldve.
Én az EÜ-ben dolgozom és látom mit tesz az emberekkel ez a kormány.
Tapasztalatból beszélek.
Az ki véglegesített rokkantakat behívat felül vizsgálatra majd első fokon elveszik a nyugdíjukat.
Fellebbeznek bíróságon vissza adja a nyugdíjstátuszokat ,de a volt nyugdíjukat nem.
Mert az elmúlt öt évben nem dolgoztak csak rehabilitációs járadékra jogosult.
Az a szememben egy szar kormány aki ilyet megtud tenni a beteg emberekkel..
human
@Eladott Ország: Van egy fura ember. Tényi István volt fidesz tag. Ő arról lett híres, hogy rengeteg feljelentést tett. Futóbolondnak is tartottam addig amíg egy riportban el nem mondta mi is a célja a tucatnyi feljelentéssel.
A lényeg. "A" politikus egy bűncselekményről beszél amiben "B" politikus érintett, de furcsa mód mégsem tesz feljelentést. Ez a lejárató kampány része. Tényinek ebből lett elege. Ezért nem tesz mást, mint az elhangzott vádak alapján feljelentéseket tesz. Azaz tisztázza, hogy volt-e alapja A kijelentésének B-vel szemben. Tehát Tényi nagyon hasznos munkát végez.
Ez a jobbikos akció is ilyen.
eszegfu
Tulajdonképpen, ha komolyan veszem a kormány kijelentését, hogy a "Soros tervet" valósitja meg az ellenzék és az EU, akkor "saját hatáskörben" kellene a főügyésznek vádat emelnie Soros ellen. Hiszen ez akkor valóban kimeriti a "... az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás..."... nem?!
kokopelli
@division: ..nem kell magyarázni,csak ki kell teríteni a lapokat!A tekercseket,a videófel-
vételeket stb,hogy Soros mit mondott,írt stb.! EDnnyi! Te írsz itt bele a vadvilágba,és meg-
próbálsz mosdatni a milliárdos kormányodat! ...a 12:54 -re
nemfideszes
@division: Ezek szerint nem vagy közalkalmazott (orvos, tanár)...nem vagy közmunkás, aki 47 ezerért a helyi fideszes kiskirály földjén dolgozik... nem vagy érdekelt EU által finanszírozott állami és önkormányzati beruházásokban, ahol csak a gázszerelő és a kötélbarát vagy a vejkó juthat munkához...nem voltál MANYUP tag... nem volt devizahiteled...a gyereked nem vesz részt a "nem tandíjas" felsőoktatásban... nincs családtagod aki külföldön kénytelen a megélhetését biztosítani... nem volt földed... nem volt trafikod, vagy jó menő céged, amire szemet vetett volna egy fideszes... nem kell 27%-os áfát fizetned, a közel 30 új másik adó mellett... a világpiaci áraknak megfelelően a te rezsid másokéval ellentétben nem 10, hanem 50%-al lett kevesebb... szóval te egy szerencsés ember vagy a többiek meg le vannak szarva... jó magyar szokás szerint...
Clavigo
@Horizont: Nem kedvelem a jobbikot,,,,,de szinte csak nekik vannak épkézláb ötleteik arra,,hogy " megszorítsák " kissé ezt a mocskos Kondát...
huKKK
@Eladott Ország: Szerintem is.
Függetlenül attól, hogy létezik-e ilyen terv,
Soros tetteiből, világnézetéből lehet arra a következtetés jutni, hogy vannak ilyen irányú törekvései.
Függetlenül attól, mi lesz a nyomozás eredménye, nincsenek illúzióm azzal kapcsolatban, hogy akár Sorosra, akár a Fideszre, akár a róluk alkotott véleményre komoly befolyása lenne.
Azzal kapcsolatban viszont már van praxis is, hogyan fordultak visszájára a Jobbik törekvései, annak ellenére, hogy kezdetben jó ötletnek tűntek.
Eladott Ország
@human: Azért nem lehet mindent szó nélkül hagyni, amit a fidesz csinál, mert így is a pofánkba röhögnek. Az MSZP-tól is elvárnánk hasonló tökös lépéseket, de nem tesznek.
justhpeter
Végiggondoltam.
A rendőrség elrendeli a nyomozást - Polt Pot szoros felügyelete mellett.
Megidézik Sorost, mint gyanúsítottat.
Soros megírja, hogy "le vagy te Viktor szarva".
Magyarország - Szíjjártó - hivatalosan kéri a bűnös Soros kiadását az USA-tól.
Az USA azt mondja, hogy "le vagy te szarva Szíjjártó".
Hajdúval az élen kimegy Sorosért az egész TEK az USA-ba.

Vagy a másik verzió:
A rendőrség bűncselekmény hiányában megtagadja a nyomozást.
Kiderül, hogy a király meztelen, azaz Viktorunk csak ostoba népbutítást végeztet egész idő alatt.
Viktorunk a számvevőszék és Polt Pot segítségével feloszlatja a jobbikot.
Ludmilla
@Nessy: valóban:a sas nem vadászik legyekre
division
@nemfideszes: Pedagógus van a családban kettő is és nagyon jól keresnek az átlaghoz képest, orvos, kutató rokonaimról meg már ne is beszéljünk. Hitelem valóban nem volt soha és nem is lesz, mivel egy őrültségnek tartottam mindig is azt hogy emberek 25 évre vesznek fel súlyos milliókat, mikor még azt sem tudni sokszor mi lesz másnap (jön egy betegség, elüt egy autó). Az tény hogy minimálbérből nehéz megélni, pláne közmunkából, de annyi jó álláshirdetés van meg persze lehetőség az emberek előtt, csak ugye az előbbihez képzettség az utóbbihoz meg rátermettség, tudás szükségeltetik. Ma már nem lehet 8 általánossal de még egy mezei érettségivel sem érvényesülni hacsak nem vagy született zseni, ill. nem vagy rokona valamilyen gázszerelőnek:-))
Nessy
@division: Továbbá van pénzed normális iskolába járatni a csemetéidet, majd külhoni egyetemre küldeni, mert a jelenlegi oktatási rendszerünk siralmas!
Kookas
@division:a pedagógus rokonokkal ne dicsekedj!!és ugye nem a látásuk vagy a tudásuk miatt keresnek JÓL a rokonok ha vannak?akkor utálni fognak!!!
nemfideszes
@division: Mondom, hogy szerencsés vagy. Az én pedagógus ismerőseimnek ugyan emelkedett a fizetése, de minekután megszüntették a pótlékokat és emelték a kötelező óraszámot, így összességében valójában csökkent az órabérük. A kutató orvos rokonom, aki nem mellesleg a SOTE-n is tanított havi 200 ezerért, valamint a több szakvizsgával bíró belgyógyász felesége, havi nettó 180 ezres kórházi fizetéssel lassan 1 éve úgy döntöttek , hogy Németországba költöznek a három gyerekkel. Azóta is köszönik szépen, jól vannak...
Persze egy orvos fizetése attól is függ, hogy az állami vagy a magánszektorban dolgozik. Illetve állami alkalmazottként elfogad-e hálapénzt vagy sem.
Ami meg a hitelt illeti, ha valaki nem örököl, vagy nyer a lottón akkor bizony hitelt kell felvennie ha saját lakást szeretne. Ugyanis ma Magyarországon tisztességes, becsületes munkából nem lehet annyit keresni, hogy zsebből kifizess egy lakást, ne adj Isten egy házat. A hitellel önmagában pedig nincs semmi probléma. A probléma azzal van, ha gazdaság nem kiszámítható pl. ha cégedet csődbe viszik, hogy aztán egy fideszes cég kaparinthassa meg a piacot, vagy ha szándékosan gyengítik a forintot, hogy azon Matolcsy és családja, és persze a fideszes bagázs milliárdokat kereshessen a hitelesek kárára.
Ami meg az állásokat illeti. Több tízezer állás betöltetlen, az eladótól, az orvoson át informatikusokig. Itt sem a tudás hiányával, vagy a rátermettséggel van a gond, hanem azzal, hogy külföldön a többszörösét keresik meg annak, amit itthon megkereshetnek. A „légkőrről” már nem is beszélve. Így aztán mérnökök, orvosok, ezrével hagyják el az országot miközben a csuti és bandája milliárdost csinál egy föld buta gázszerelőből.
Na persze ha a rátermettségen és a "tudáson" azt érted, szintén jó magyar szokás szerint, hogy ki tud jobban ügyeskedni, helyezkedni, lopni, csalni, segget nyalni az már más kérdés... egész pontosan "gerinc" és "gyomor" kérdése.
cikicakk55
@division: Írod: Ma már nem lehet 8 általánossal de még egy mezei érettségivel sem érvényesülni hacsak nem vagy született zseni, ill. nem vagy rokona valamilyen gázszerelőnek:-))

Na itt köszönt vissza az ellentmondás.Ugyan is amelyik család nem munka nélkül,hanem a minimál bérből él,és van 2-3 gyereke,,ott hiába okos a gyerek, az érettségin túl nem tudják finanszírozni a tovább tanulást.Egy részt ott van még 1-2 gyerek taníttatása,más részt nem mindegy mihez tehetséges az az érettségizett fiatal.Lehet,hogy pont ahhoz,amire nem futja a szülőknek,így marad a gyerek egy szimpla érettségivel,amire ugye írod,hogy semmit nem ér.Azt is írod,hogy van munka dögivel,csak ész és akarat kéne hozzá. Itt ahol én élek Hódmezővásárhelyen,nincs munkalehetőség,de még a hozzánk közel eső Szegeden sem. Maximum egészségügyi téren talán Szegedre érdemes innen átmenni,mert úgy tudom( ez nem biztos),hogy a klinikák a buszköltség bizonyos százalékát fizetik.Ennek azért hátrányai is vannak,még pedig a buszközlekedés.Délelőttös héten késhet a dolgozó,délutános héten,meg elképzelhető,hogy nem éri el vissza felé az utolsó buszt vagy vonatot.Munkalehetőség tényleg van,de főleg a nyugati országrészben és Állítólag Pesten is.Egy Csongrád,Bács-Kiskun,Békés megyei család nehezen tudná elképzelni,hogy gyerekekkel elköltözzön,csak úgy hirtelen. Talán a férj megtudná tenni,de átköltözni az ország másik felébe,minimál bérért,nem biztos,hogy megéri. Most már talán változik valamit a helyzet,mert állítólag észbe kaptak a nagyobb cégek és adnak munkás szállást,vagy térítik az albérlet bizonyos( 80%) részét.Ettől független a maradék pénzből annyit nem tud haza utalni a családfő,amennyi kárt okoz azzal,hogy el megy.Ne felejtsük el,hogy egy egészséges gyereknek apára és anyára van szüksége,nem havi 1x hétvégén az apjukra.Az én Fiam Szegedről jár el Soltra dolgozni,de van autója és így minden hétvégén haza tud menni.Még így is nagy megterhelés a családnak a gyerekek felé és anyagilag is,mivel a benzint nem adják...
cikicakk55
@justhpeter: Én is veled értek egyet.( Annyira azért nem aprólékosan mint te de én is gyanakodtam. Amint a cikket elolvastam,egyből az jutott eszembe,hogy ez a feljelentés nem fog célba érni. .Polt Petya vissza dobja valami formai hibával, aztán megint .Ismerjük a Magyar i.gazság szolgáltatást.Ha olyan feljelentés érkezik,ami nem tetszik a FideSSnek akkor piszok lassan halad az ügy.Nem részletezném,milyen indokkal,de elhúzódik a választásokig.Ha megnyeri a FideSS,akkor már magasról nem érdeki mi lesz a végkifejlet, azt úgy is megtorpedózza,akkor már megint fölényben lehet,hogy kétharmados többséggel
Pálinkás Pál
@division: Azért mert nem foglalkozik egy ilyen ország semmitmondó kormányával...akiknek kb annyi befolyásuk van a világpolitikára mint lepkefingnak a tornádóra!!
bakegya
Ifj Lomniczi majd ezt is megfúrja!- pontosan úgy ahogy a német kancellár asszonyt folyamatosan ekézi.ORBÁN SZUVERINITÁSÁNAK TÁRGYA SOROS GYÖRGY-és pumm-tumm meg van magyarázva-ez az ORBÁN TERV!-gyors reagálású csoport a fityiSS.
wagabund
..."A Jobbik feljelentést tett Soros György ellen"...

nincs kétség, Soros nagy bajban van...kérdés, talál-e egy jó ügyvédet?
division
@nemfideszes: Ha valaki a saját tudásával elér egy bizonyos szintet annak nem szerencséje van, a szerencse az a lottó ötös. Sógornőm rákkutatás terén jár az élen nem csak az országban, és bizony hét szemjegyű az az összeg amit keres havonta. El kellene már szakadni attól a szemlélettől hogy aki gazdag annak szerencséje van vagy lopott, segget nyalt.
division
@Kookas: Inkább ne kukorékolj marhaságokat, jobban teszed.
csipetke
@magyarbakancs: Szerintem ezen Soros egy jót röhög,én is azt tenném a helyében...
peterkelemen
Nem értem magát Soros Györgyöt sem, mert most már megszólalhatna ő maga is bár lehet időzít. Az lenne még a nagy seggberúgás Orbánéknak. Az egész amire építkeztek kártyavárként omlana össze. Leszámítva a fideSS agyhalottakat akiknek minden mindegy, mert már önálló gondolkodásra képtelenek.
Gyuri Géderről
Elképesztő jó húzás a Jobbiktól. Most nincs az a f... amit ne szívna meg a fideszkdmp.
Bármit lépnek cumi van.
JAJMÁR
@division: Valòban nem szerencse, àltalàban a màsodik. Pusztàn a tehetsèg ès tudàs ebben az orszàgban arra elèg, hogy màsok jò pènzèrt menedzseljèk. Aki mindenkèppen tisztessèges akar maradni, az max. jòl èl, de messze a 100-as listàtòl.
Ez a lőrikflòriktiborcok "tehetsègènek" orszàga.
JAJMÁR
A vègèn mèg - meg nem szeretem, de- èrtèkelem a Jobbikot.
division
@JAJMÁR: Nem is akarnék a 100 - as listában lenni, elég ha az ember jól és gond nélkül tud élni.
JAJMÁR
@division: Nem rólad, hanem arròl mondtam vèlemènyt, hogy a milliàrdosok többsège milyen utat jàrhatott be. Hogy "segget nyalt" följebb kihagytam, pedig nagyon is jellemző, ebben tehetsègesek. csùszòmàszók fölfelè, lefelè meg rugdosnak ès alàznak. Erről ismerszik meg az àllatfaj. Ott ront ahol csak tud az ostobàja .
Yoda69
@Gyuri Géderről: Jatek a betukkel. Ettol nem fog valtozni semmi sem. Az ugyeszseg befogadja a feljelentest (nem tehet mast), aztan jegelik az ugyet.
percsi
A fidesznek Soros volt a sikere, és Soros lesz a veszte?
Eladott Ország
@magyarbakancs: tegnap 12:58 # MOST MÁR BIZTOS, HOGY A SOROSOZÁSON KÍVÜL NINCS SEMMI MONDANDÓJA A fidesznek. Gyakorlatilag már minden társadalmi rétegbe belerúgott egyet.
bakegya
@Eladott Ország: BELERÚGOTT-nem egyet,de ezret!
huKKK
@wagabund: 2017.10.12.16:00

Én a rendőrség helyében nem rendelném el a nyomozást.
Soros számtalan fórumon egyértelműen nyilatkozott a terveiről.
Idézze a szavait a rendőrség?
Ezeket ma már mindenki kiguglizhatja magának.
Minek ehhez a rendőrség?
Inkább arról lehet szó szerintem, hogy a jobbik előre tudva azt, hogy a rendőrség nem fog olyan dologba belefolyni amit az állampolgárok maguk is megtehetnek,
sajátos magyarázattal próbál előállni, politikai tőkét akar ebből kovácsolni.
Sztem nem lenne jó ebből precedenst teremteni, hogy a pártok minden ilyen apró kis xirxarért a zsarukat nyaggathassák a vetélytársaik rovására.
Olyan magától értetődő dolgokat, minthogy a nap felkel és lenyugszik nem a rendőrség tiszte érzékelni, eldönteni.
quadrocopter
Jó trükk! A Genyót a saját szag(r)ával kell benyomni a sarokba!
kukac50
Nagy égés ez a konzultáció a Fidesznek,hazugság gyűlölet keltés!
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te f@szfej?
desiro
@durbincs: mert te értesz ugye köcsög?
huKKK
@quadrocopter: @kukac50: @percsi: @JAJMÁR: @Eladott Ország: @peterkelemen: @division: @kokopelli: @csipetke: @szaboria1: @human: @magyarbakancs: @Ludmilla: @division: @justhpeter: @Yoda69: @Gyuri Géderről: Tegye fel a kezét akinek nincs terve!
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú vegetáció?
huKKK
@quadrocopter: Mindentől függetlenül, Ön szerint hihető az az elmélet, hogy egy felelős gondolkodású embernek ne lenne terve?
huKKK
@quadrocopter: Életszerű, hogy Sorosnak ne lenne?
quadrocopter
@huKKK: Mivel kapcsolatban? A majmok által reklámozott már hamis, nem létezik, 2015-ös - volt!
huKKK
Európával kapcsolatban, Magyarországgal kapcsolatban. @quadrocopter:
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
kukac50
Szégyene a Fidesznek,hogy ezt a 80 év feletti úriembert találták ellenségnek!
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív, buta, nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
kukac50
@huKKK: Orbántól biztosan rendesebb ember! Ha már fizette Orbánnak a sátán iskolát!
huKKK
@kukac50: :)
Komoly dolog ez, ne tessen elviccelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.