Bűnösnek találta a Pesti Kerületi Bíróság rágalmazás vétségében a Romnet újságíróját azért, mert az Országos Roma Önkormányzat volt gazdasági vezetőjének felelősségét is firtatta a “Híd a munkavilágába” programban, ahol több száz millió forintnak veszett nyoma – írja Szőnyegalól blog. Farkas Flórián elnöksége alatt Bence Gábor Ireneusné volt az ORÖ pénzügyekért felelős hivatali alkalmazottja, és vezető tisztséget töltött be a Szövetkezetben is. Az ítélet szerint, Hidvégi Balogh Attila bűnös, mert jogerős bírósági döntés hiányában merészelt írni arról, hogy mi folyik az Országos Roma Önkormányzatban, ezzel megsértve Bence Gáborné jó hírnevét. A jó hírnévvel és becsülettel rendelkező Bence Gáborné és ügyvédje a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól mindezekért letöltendő börtönbüntetést kért az újságíróra. A bírónő 10 perc alatt meghozta az ítéletet, és az újságírót egy év próbára bocsájtotta. A Romnet kiemelten foglalkozik az Országos Roma Önkormányzat és Farkas Flórián ügyeivel...

Forrás: huppa.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Rohadtul fájhat az igazság, mert mindent el mernek követni, hogy ne derüljön fény a sok sok szemétségükre. Aki a kormány barátja az lophat, aki feljelenti az börtönbe megy!? Szégyen! A lopott pénz 1,6 milliárd. Tényleg, Flóri visszafizette már?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Rohadtul fájhat az igazság, mert mindent el mernek követni, hogy ne derüljön fény a sok sok szemétségükre. Aki a kormány barátja az lophat, aki feljelenti az börtönbe megy!? Szégyen! A lopott pénz 1,6 milliárd. Tényleg, Flóri visszafizette már?
Clavigo
@Manhattan: Úgy hallani ,,lovaggá ütik ..
1magyar
Ez azért nagyon durva! Ki hozná felszínre az igazságot ha nem a média? Csak a munkáját végezte.
mackoka46
Miért nem vesszük már tudomásul, hogy a szabadságunk oda veszett. Miért vannak illúzióink.
Lűzerek vagyunk, a sok despotának és mameluknak köszönhetően.
CsipkeRózsa
Nagyon jó, aki ellopja a legrászorultabbak pénzét, azt megvédik, aki pedig szóvá teszi azt, őt megbüntetik.

@Manhattan: úgy emlékszem a kormány kifizette az 1,6 milliárdot Farkas helyett. Ez talán azt jelenti, hogy nem tartozik.
nezelodo
Dr. Flóri a Szent Tehén, érinthetetlen, bármit is csinál, de rengeteg szavazatot szállít a NER tulajdonosának, megér az adófizetőknek akárhány milliárdot is.
A remény hal meg utoljára, lassan kerek évfordulója lesz, hogy a szomszédban ráuntak egy ilyen akarnokra...
Equus1
és akkkor hol a helye a valóság bizonyításának? 10 perc alatt kizárható volt? Életbe lépett a statárium?
Újságíró örülhet, h nem vezették azonnal az akasztófa alá.
Fasza bíró, fasza jogszolgáltatás. Jogállam magyaroschan.
bencemacska
Ez is mai hír:
hvg.hu/itthon/20171012_Kampanybunko_A_torvenyhozas_megszavazhatja_Czegledy_bunosseget
"A javaslat parlamenti határozat szintjére emelné Budai Gyula képviselő bizonyítékok nélkül elmondott feltételezését, hogy mivel Czeglédy Csaba az MSZP, a DK és az Együtt jelöltjeként került be a szombathelyi közgyűlésbe, továbbá ügyvédként több polgári perben képviselte Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, és kölcsönt is kapott az ő cégétől, az általa a gyanú szerint elcsalt összeg az általa képviselt pártokhoz jutott volna."
"Deutsch Tamás EP-képviselő brüsszeli feljelentése az EU Csalás Elleni hivatalához pedig már arról szól, hogy a később bűncselekmény gyanújába került önkormányzati képviselőnek adott kölcsön abból a pénzből származhat, amelyet Gyurcsány cége uniós megbízatás teljesítésével keresett."..."indokolt megvizsgálni, „hogy a Human Operator Zrt. tevékenységének volt-e köze azon balliberális pártok finanszírozásához, amelyeknek Czeglédy Csaba a mai napig képviselője a szombathelyi közgyűlésben”.
bencemacska
Folytatás:
Nevezett Czeglédy Csaba ügyvédi irodája képviselte, Botkát is a sajtóperekben, nyert is, amelyet a stábja naponta diadalmasan közölt!
Amikor letartóztatták, Botka etikai vizsgálatot indított ellene "pártom becsülete védelmében", azelőtt, hogy a megbizonyosodott volna.
Ő nem is szerepel Budai Gyula előterjesztésében, mint Czeglédy védence, csak Gyurcsány.
Hümm, hümm, hümm...
Már megint a májam? Ki játszik itt össze az MSZP-ből a Fidesszel?!
Mobil123
Jó hírét??? Volt vagy van neki?? Na b+!!
adrenalink
Nagy szerencséje van az újságírónak, hogy az EU-ban nincs halálbüntetés, különben már a siralomházban számolhatná hátralévő napjait... :-(
bencemacska
@Equus1: ma, 18:48
Ne bántsd a bírót, mert az ügyész letöltendő szabadságvesztést kért, a bíró a próbára bocsátással a legenyhébb ítéletet hozta.
Nem menthette fel, mert nemhogy nem ítélték el a csajt, hanem még csak nem is nyomoztak ellene! Az újságíró meg úgy írt róla, mintha már jogerős ítélet lenne.
Az idő rövidítésével a bíró az újságírót védte.
A baj ott van, hogy az ügyész és a felperes fellebbezni fog, a Handó-fun meg majd hithű fideszes bíróra szignálja a fellebbezést!
mackoka46
@bencemacska: Ki van ez találva, minden állami hivatalban olajozottan történik meg a a joggal való visszaélés. Hányingere van már tőlük az embernek. Úgy hazudnak, vigyorognak a képünkbe, hogy egy színésznek a becsületére válna.
bencemacska
@mackoka46: ma, 2:20
Biztos, hogy nincs bőr a képükön.
Vagy csizmatalp vastagságú?!
papa.49
Majd egymás melletti lámpaoszlopon függhet a spiné a flórival ))))))))))))))
keresztapa
Ez ám a cigány igazság jó hírnév na., de ügy van a pénz az nem ügy hanem hiány de ész az ügyhöz ügyészileg? vagy van v. cigányútra tévedt.
Equus1
@bencemacska: 19.28 "A jó hírnévvel és becsülettel rendelkező Bence Gáborné és ügyvédje a Pesti Központi Kerületi Bíróságtól mindezekért letöltendő börtönbüntetést kért az újságíróra.". Nincs szó ügyészről... :(
bencemacska
@Equus1: ma, 22:33
Elnézést, én akkor elnéztem!
Csodálkoztam, hogy került bele az ügyész. De azzal léptem túl rajta, hogy nem polgári pert indított, hanem az OCÖ indította hivatalból. Vannak olyan kivételes emberek, akiknél a "becsületsértés" hivatalból üldözendő.
Nem tudom miért olvastam az ügyvédet ügyésznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.