Hét kérdést kaszált el a választási bizottság, amelynek elnöke egyebek mellett a jóhiszeműséget emlegette. Hét kérdést kaszált el a választási bizottság, amelynek elnöke egyebek mellett a jóhiszeműséget emlegette. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Megkérdezték Poltot, miért nem üldözi a bűnt, furcsát válaszolt Népszavazási kérdésekkel sorozzák Polt Pétert A Kúria szerint Polt nevezhető bűnsegédnek Megtagadta a legfőbb ügyésszel kapcsolatos népszavazási kérdések hitelesítését csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság. A Momentum Mozgalom három népszavazási kérdést nyújtott be. Az első kérdés úgy szólt: Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény 22. § (2) bekezdés a) pontját, amely alapján ha a legfőbb ügyész megbízatása a megbízatási időtartam leteltével szűnik meg, akkor a legfőbb ügyészi jogköröket az új legfőbb ügyész...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az LMP-ben Vago Gaborban es Bodolaiban megvolt a joszandek, meg kellett probalniuk ezt is - de az eredmeny elore boritekolhato volt: orban pont annyira ragaszkodik polthoz,. mint a koltsegeit biztosito eltolcsihoz, (persze azt sem banja, ha ezek kozeli rokonsaga egymasnal van alkalmazasban horribilis fizetesekert), vagyis a lenyeg: az LMP mot lathatja, mire megy torvenyes uton.
Valamelyik jogaszuknak - mondjuk Bernikenek - elo kellene kaparnia azt az esetet, ahogy es amivel orban egy tollvonassal megszuntette az Alkotmanyt, es ezzel a koztarsasagot.
Mivel az nem volt torvenyes, a helyette felallitott, millioszor atfercelt Alapkatyvasz nem legitim, tehat az Alap[katyvasz neveben hozott dontesek egyike sem legitim, ergo az egesz 2010-es orban kormany osszes tevekenysege gerillahaboru Magyarorszag ellen.
EN itt nem hagynam abba - pedig egyaltalan nem vagyok egy feljelentgeto tipus - de ezzel az alapvetessel elmennek a Hagai Nemzetkozi birosagig, hiszen orban siman elarulta a hazajat.
Es akkor polt mar vehetne is a kalapjat, de csak addig, amig be nem er a Gyorskocsi utcaba a rabomobillal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.