Szerinte bárki is jön a baloldalon a lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány embere lesz. A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint bárki is jön a baloldalon Botka László hétfőn lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő embere lesz. Németh Szilárd az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában úgy fogalmazott, Gyurcsány Ferenc „a főnök azon az oldalon”, ő határozza meg, hogy mi történjen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Ha kicsit rosszabb napja lesz, akkor meg a szepsegkiralyno valasztast is o fogja levezenyelni. Az osszes adottsaga megvan hozza...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Szilárdka, hétfőn a Fidesz teljes vezérkarával és tagságával az első dolgotok legyen, hogy elmentek a Polg. Mest. Hiv.-ba és nevet változtattok. Az összes fideszes hülye hétfőtől Móricka keresztnévre fog hallgatni. Pont olyanok vagytok, mint a névadótok. Csak nektek a pi..a helyett mindenről a Gyurcsány jut eszetekbe.
Mondjuk ez az ország szellemi szinvonalának további esése elkerülésének szempontjából nem is baj. Ti már eddig is túl kártékonyak voltatok, vagytok és lesztek örökkön örökké.
karma1
@bencemacska: Hat ez a cikk egyszeruen szuper volt. Es itt maga Gyurcsany is elmondja, amit en mar reges-regen allitok: azt, hogy Gyurcsany lenne a legnepszerutlenebb politikus, kizarolag fidesz-kozeli statisztikak mondjak, finkelstein sugallatara (aki egyebkent ennek az ellensegkep-felallitasnak is az atyja!), szoval sehonnan mashonnan nincs erre bizonyitek!
Pontosan leirja a tobbi parthoz fuzodo viszonyat - es hat botka bukasat is.
Meg egyszer: nagyon koszi a cikket!...:o)))
Desischado
Rezsi szilárdka már megint magvas hülyeségeket beszél. Úgy tesz, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt. A hülyeség világít a fejében.
volvós
Mit röfögsz üresfejű szilárdka ??? gyorsan a gyógyszert bevenni ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.