Van-e jó választási lehetősége 2017-ben Magyarországon az Orbán-rezsim által gondosan előállított helyzetben annak, akinek mélységesen elege van abból, ahová országa jutott és a továbbiakban tart? Sokan sokféle választ adnak, mert helyzet van... Alább Konok Péterrel gondolkodhat, aki szeretne.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A jelenlegi kormánynál kártékonyabb, hazugabb, sunyibb társaság még nem dúlta ezt az
országot. A kereszténység mögé bújva, de csak az itthoni katolikus egyház vezetőinek, vagy azok egy részének támogatásával pusztítotok, mint a pestis. Tudom, hogy ti sem hiszitek és sokan nem hiszik, de vége lesz ennek egyszer. Hiába betonozzátok be magatokat, nem fogtok dinasztiákat alapítani. Hiába rakjátok mindenhová a petéiteket, azokból élősködő lárvák lesznek, pillangók soha. Már régen túl van ez az ország azon a ponton, amikor még választással, demokratikus úton meg lehetett volna szabadulni tőletek. Nem lehet, már nem. Jól látjátok, nincsenek demokratikus ellenzéki pártok, nem is lehetnek demokrácia nélkül. Jöhet Putyin is, vagy aki segíteni tud. Nektek. Nem az országnak. Mert az országot már szétvertétek, kibeleztétek. Rajtunk már nem segít semmiféle demokratikus átmenet, mert nem adtatok rá lehetőséget. Titeket már csak kiverni lehet a hatalomból, bíróság elé állítani, a harácsolt vagyont elkobozni. Igen képzett és csak a jogban hívő büntetőbíró azt mondta, akkor lesz itt rend, ha politikusok fognak lámpavasról bokázni. Az biztos, addig nem lesz rend ebben az országban, míg ezt az egész maffiát, Orbánostól, Poltostól bilincsben nem mutogatják. Ezek amíg élnek és mozognak szívni fogják a vérünket. Csakis a végleges elszigetelés és teljes vagyonelkobzás lehet a megoldás. Megsemmisítést azért nem írok, mert az EU-ban az tilos. De egy ilyen irányú népítéletet nem tartok kizártnak. Mert nincs más mód szabadulni tőletek, mindenhová beettétek magatokat. Mindegy, hogy névleg ki győzne a választásokon, a valóságban ti rabolnátok tovább. Ezt egyetlen módon lehet megakadályozni. Ki kell irtani benneteket és vazallusaitokat a hatalomból, a gazdaságból, mindenhonnan. Valódi kormány- és rendszerváltás kell. Az pedig nem arról szól, hogy ti ellenzékbe vonulva szívjátok tovább a vérünket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Béla333: "De ne használjuk fel a régi vetőmagokat, főleg, ha sárkányfog-alakjuk van." alatt mit is ért? Konok Péter sem tudja, hogy kik azok akinek nem sárkányfoguk van. Valószínűleg ő sem meri megmondani.
tudode
Miért nem meri NEVÉN NEVEZNI azt, aki a NAPNÁL VILÁGOSABBAN "visszaél a hatalmával"!
.
Íme!
.
Ott meresztették az ellenzék tagjai az alfelüket akkor, amikor megumburdálta, azaz túljárt az eszükön azzal, hogy RAFCSI MÓDON
.
--- Kivették az alkotmányból a Horn Gyula négyötödös szabályát
www.vg.hu/kozelet/politika/kivettek-az-alkotmanybol-a-horn-gyula-negyotodos-szabalyat-318855/
.
Sok van a rovásán, többek között az is, hogy
.
Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
.
Kell ennél több csínytevés??
Amint sikerül az országról levakarni ezt a GENNYES GÓCOT, minden INTÉZKEDÉSÜK, jogszabályuk KUKA, amiatt is, mert
.
--- AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN
www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogilag-%C3%A9rv%C3%A9nytelen
.
Most már megnőtt az étvágya, az EU-t KÓSTOLGATJA! Saját országát már passzra verte!!!
Béla333
@Eladott Ország: 16.53
Miért nem merjük kimondani az igazságot? Ha csak sumákolunk, hogy így meg úgy, amit lehet így is úgy is érteni, az a "szakértő"-nek könnyű visszavonulási utat hagy, de talán már itt az idő egyértelműen fogalmazni:
Én ezt sejtem a beírásában:
A régi, egymást kormányon 1994 óta váltogató pártokat és politikusokat a tehetetlenségük, a korrupciójuk, a Fidesszel való összejátszásuk miatt ugyanúgy bűn újra hatalomba segíteni, mint a Fideszt!
Ha ezt gondolta, akkor ebben egyetértünk, ha mást, akkor meg talán fogalmazzon egyértelműen!
a helység kalapácsa
NEM!
Abból kell főznünk, amink van.
A fidesznél MINDEN JOBB!
Inkább maradjon a fidesz, tovább rombolva?
Erre nincs magyarázat, nincs kifogás.
Menniük kell. Börtönbe kell kerülniük GYILKOSSÁGÉRT!
ORBÁN ÉS A SISERAHADA gyilkolt. A kutya, macska áldozatot sajnálod, az emberáldozatot meg nem sajnálod?!

Gondold újra...
Béla333
@a helység kalapácsa: 17.43
Pontosan! Ezért kell az LMP-t támogatni minden erőnkkel.
Hiszen mind közül a leginkább vállalható társaság, még akkor is, ha a sok DK-s fanatikus mocskolja őket, ahol csak tudja!
De nekik nem az ország sorsa a fontos, hanem a Gyurcsány!
Ezért a szavuk semmit sem ér!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok