Egyre több dolog nem stimmel a kabinet címlistájával. A kormányszóvivő szerint még a kommunista időkben elkövetett hibáról van szó. Egyre több dolog nem stimmel a kormány címlistájával, ugyanis nem létező nevekre is küldenek nemzeti konzultációs levelet – tudta meg lapunk. Legutóbb egy zuglói lakos panaszolta el a Magyar Nemzetnek, hogy Kun Bélának címezve is érkezett elsőbbségi levél a Soros-tervről, de a 79 éve halott, Moszkvában kivégzett kommunista politikus nem a Szugló utcában lakik. Erre a címre már nem először érkezik Kun Bélának levele. A héten írtuk meg: egy 1977-ben, nyolcéves korában elhunyt fiú véleményére is kíváncsi a kormány. A 40 éve elhunyt gyermeknek egy óbudai címre küldtek levelet (ez az első eset, korábbi választások, konzultációk alkalmából nem kaptak). A Hír TV pedig arról számolt be, hogy kitalált e-mail-címekről és egy személy által akár többször is ki lehet tölteni a sorosozó nemzeti konzultációt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na mostantól tessenek jegyzőkönyvbe venni a dolgokat

A derék „Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken” az mno.hu-nak nyilatkozott

Az interjúban foglaltak „Kun Béla véleményére is kíváncsiak” címen olvashatók a portálon.
Nos a - ahogy azt mondani szokás - hozta a szokásos formáját, megcsillogtatta bugyutasággal vegyes pofátlan hazudozási szokásait. Nehéz és szoros versenyben mégis az a kiszólás a nyerő, hogy „a konzultációs íveket lakcímnyilvántartás alapján küldik ki, ennek adatbázisa nyilvánosan elérhető és megvásárolható minden politikai erő számára”.
Na itten álljunk meg! Túl azon, hogy vannak ezzel és a jelenségekkel kapcsolatban számosan pikáns részletek, de az igazi gond azzal a bizonyos megvehetőséggel van. Hic & nunc nem értekezem ezen hozzáférést mások számára korlátozó momentumokon, csak megjegyzem tisztelettel, hogy ez a megvásárlás elég speciális. Lévén nem fizetnek érte! =))
karma1
Kerdezzek meg me'g Lutz Gizit is, esetleg Gipsz Jakabot...Csak visszairnak majd ok is valami pozitivet, aminek orul majd a csuti nyomoronc...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.