Szombaton és vasárnap pótlóbusz közlekedik a H5-ös szentendrei HÉV-vonalon Békásmegyer és Szentendre között.

Pótlóbusz jár a H5-ös, szentendrei HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között szombaton és vasárnap – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a honlapján.

HÉV: egész hétvégén pótlóbusz jár Békásmegyer és Szentendre közt

Fotó: pixabay.com CCO

Azt írták, hogy a Budakalász, Szentendrei úti átjáróban átépítési munkálatokat, Budakalász, Lenfonó és Pomáz között garanciális javításokat, a pomázi állomáson pedig kitérőjavítást végeznek.

Budapest maraton, metrópótlás: elég nagy káosz várható a hétvégén

Több vonalon is pótlóbuszok járnak a hétvégén, az M3-as metrón is beindul a felújítás előkészítése, de ha ez nem lenne elé, még egy maraton miatt is lesznek lezárások és több tömegközlekedési járat útvonala is módosul. Budapest maraton Október 14-én a Városliget közelében kell lezárásokra számítani, október 15-én viszont Budapest több pontján is ideiglenesen leállítják a forgalmat.

A pótlóbuszon a HÉV-re szóló menetjegyek, bérletek érvényesek, és lehet kerékpárt szállítani.

Pótlóbuszok járnak a hétvégén a 3-as és 69-es villamos vonalán

A 3-as villamos vonalán a hétvégén a Mexikói út és a Bosnyák tér, míg a 69-es villamos teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, mivel több közúti átjárót is lezárnak, valamint a pályát is javítják a két villamosvonalon. Rövidített 3-as villamos Rövidített útvonalon közlekedik a hétvégén (október 14-15.)

Mindkét napon lezárják a közúti forgalom elől a Budakalász, Szentendrei úti átjárót, valamint módosul a 160-as busz végállomási fel- és leszállóhelye – olvasható a közleményben.

(MTI)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.