A tudósítás felvezetésében már önmagában egy érdekes Szili-mondást emeltek ki: „Mivel az Európai Unió polgárainak tíz százaléka az őshonos nemzeti kisebbségekhez tartozik és öt százalékuk bevándorló, az uniónak különbséget kell tennie e két csoport között”. Amiből, ha így hangzott el, az is következik, hogy az uniós polgárok nyolcvanöt százaléka tulajdonképpen nem is létezik. Elvégre se nem vándorolt be sehonnan, de nem is laktak itt az ősei. „Elképzelem az afrikai géncentrumból teleporttal ide röppenő pigmenthiányos mutánsokat és sikítva röhögök. Esetleg a honfoglaló magyarokra, a kijevi fejedelemséget megalapító vikingekre, a Londiniumig végighódító római légiókra” értendő „az őslakos kifejezést? Esetleg mindezek egy embermentes, sterilre atombombázott területre érkeztek? Ha igen, akkor hogy élték túl a sugárzást? Ha nem, akkor szigorú szüzességi fogadalmat is tettek?”

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szili Katalin ex-MSZP-s, de most már párfüggetlen nemzeti tartóoszlop közölte , hogy már szakított a múltjával, és leszarja az MSZP-t, hosszú gondolati ívekben mosta-mosta a szocikat, mint Ágnes asszony a ruhát. Szeretem ezeket a megvilágosodott gerincoszlopokat, akik mindig időben jönnek rá, hogy hova kell állni, hogy minden fasza legyen. Havi 1 millióért nemzetpolitikailag tanácsokat adni Orbánnak igazán menő. Tiszta csoda, hogy még nem haltunk ki, de Szili Katalin, a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízott és Berki Krisztián – aki nem a sportteljesítményéről, hanem a vasalt heréjéről
ismert biztosítja a nem pigmenthiányos neandervölgyi emberek megmaradását.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Eladott Ország: A bibósok összetartanak. Mert kénytelenek. Túl sok mindent tudnak egymásról. Meg egymás szüleiről. akik olykor kimosták a szennyest az ebbe-abba keveredett csemetéknél. Nemhiába maffiaszerű a volt bibós véd és dacszövetség. Ahogy az sem, hogy csak olyanokat kooptáltak kívülről, aki pont olyan jellemgyenge és pont annyira zsarolható. Mert az sem véletlen, hogy Vida-kartársnő simán elvitte a balhét annak idején ahelyett, hogy beszélni kezdett volna

A nagy nemi erőszakos coming out-hullámban kiváncsi vagyok, hogymikor mernek megszólalni a Bibó körüli két, igencsak elnőiesedett iskola/kollégium egykori diákjai az államigaztásiról és a kertészetiről.
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú vegetáció?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív, buta, nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?
quadrocopter
@durbincs: Neked kuss van, primitív büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te román ótvar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.