Habár a Nemzetközi Valutaalapot korábban többször bírálta Orbán Viktor, amiért beleszól a nemzetpolitikába, most a szervezet éves közgyűlésén szerződést írt alá a nemzetgazdasági miniszter a Valutaalap társintézményével, a Világbankkal. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter technikai segítségnyújtási megállapodást írt alá Világbank Európáért és Közép-Ázsiáért felelős alelnökével a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank washingtoni éves közgyűlésén. A projekt célja, hogy támogassa a magyar munkaügyi szervezetet az álláskeresőknek személyre szabott, a valós élethelyzetükhöz és igényeikhez jobban illeszkedő támogatások és szolgáltatások nyújtásában. A közlemény szerint Varga Mihály kiemelte, a megállapodás segíthet a munkaerőhiány enyhítésében. Hozzátette azt is, hogy a kormányzat a jövőben is számít a Világbank szakértelmére a magyar szakpolitikai elképzelések megvalósítása során. A miniszter a magyar delegáció vezetőjeként képviseli Magyarországot a közgyűlésen. Poul...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az Orbán által vezérelt Magyarországról magyarok milliói menekülnek el a rothadó nyugatra. Még a menekültek sem akarnának Magyarországon maradni. Ez bizonyítja, hogy Orbán és bűnbandája egyenesen a posvány legaljára nyomta Magyarországot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Minden rosszban "van" valami jó, még ebben a XXI. századi KAMÉLEONBAN "IS"!!!
.
Mégpedig az, hogy TESTET, LELKET ROMBOLJA, de az ELMÉT, a SZÜRKEÁLLOMÁNYT karbantartja azzal, hogy EMLÉKEZZEN BÁRKI, hogy milyen módon képes EGY, a hatalomtól eltorzult EMBER akár 180 fokos fordulatot venni, akár a MIGRÁNSOKKAL KAPCSOLATBAN IS!!!
.
Íme jól emlékezem ARRA
.
Mit is mondott 2001-ben
--------------------------------
.
Népszava 2001. június 8.
.
----Orbán: Több millió bevándorlót igényel a gazdaság
nepszava.hu/cikk/1131496-orban-tobb-millio-bevandorlot-igenyel-a-gazdasag
.
----- ORBÁN VIKTOR: "TÖBB MILLIÓ KÜLFÖLDI BEVÁNDORLÓT KELL BEFOGADNI" - EZ GAZDASÁGI ÉRDEK IS
alfahir.hu/2017/06/08/bevandorlas_orban_viktor_nepessegfogyas
.
"""" Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén. Hozzátette: ennek érdekében át kell gondolni a bevándorlási szabályokat.
A magyar miniszterelnök pontosan 16 évvel ezelőtti, 2001. június 8-ai szavait a Népszava idézte, egyébként Orbán Viktor akkor éppen félúton a Liberális Internacionálé és az Európai Néppárt között.""""
.
Ezek szerint ennek az embernek a kezében a HATALOM FEGYVER, akár maga ellen is!!!
--------------------------

Vajon hány személyiség vív harcot Orbán elméjében?
www.youtube.com/watch?v=tbbq2K3rO84
.
1,28-nál "Szerinte több millió bevándorlót kell befogadni a gazdasági növekedés céljából"
.
Nincs ennek az embernek családja, barátja, AKI RÁVENNÉ ARRA, hogy NE ROMBOLJA TOVÁBB AZ ORSZÁGOT szinte minden szinten???
.
A VILÁGHÁLÓ MINDEN SZAVÁT MEGÖRÖKÍTETTE/TI, ez lesz a LEGNAGYOBB ELLENSÉGE majd ha eljön az ideje!!!

.
papa.49
Megint kiderült a ,,dicshimnuszok,, szemem szedett hazugságok voltak ugye gúnárnyakú miska !!!
karma1
@tudode: Hat ezt megint nagyon jol osszeszedted, Kedves...:o)))
karma1
@papa.49: @tudode: Baratnom a mamajaval az utolso 3 evben nagyon szep hetveget toltott minden karacsony tajan Matrahazan egy nagyon helyes kis wellness-szeru csaladi vallalkozasban. Tavaly is megtettek ezt, es mivel osszebaratkoztak a kedves tulajdonos hazasparral - szinten hasonlo koruak leven - megkerdezte baratnom, hogy johetnek-e jovore is? Mire az asszonyka sirva fakadt, es elmeselte, hogy a szallodat el- illetve at akartak adni a sajat fiuknak - teljesen torvenyes uzleti biznisz lett volna belole -, es amikor a megfelelo papirokat kikertek es leadtak az ugyvednel, 3 nap mulva kaptak egy nevtelen telefont, amiben egy ferfi megfenyegette oket, hogy a szallodat nem adhatjak el meg a sajat fiuknak sem, mert az a szallo kell a ROMAN vendegmunkasoknak, MUNKASSZALLASNAK, mert Gyongyoson fog nyilni egy uj beruhazas - valami multi - es az ott dolgozo munkasok fognak ott lakni. Persze, a nyugdijhoz kozeledo hazaspar nem mert lepni, hiszen szallodasok voltak ok egesz eletukben, a gyerekuk is a vendeglatohoz ertett igazan, ezert gondoltak, hogy zokkenomentesen atadjak a hotelt, oreg napjaikra a kozelben levo hazukban elik le hatralevo eletuket.
Tegnap beszeltem telcsin a baratnommel, aki mondta, hogy azota a holgy felhivta ot telefonon - az egesz csalad - mama, papa a fiu es a meny 3 gyerekkel - Dortmundban vett at egy nagyobb szallodat, amiben a fia lett az ugyvezeto igazgato, es ok kisegitok. (erthetoen nem akarnak mar tul sokat dolgozni).
Szoval igy kell elkergetni a magyarokat a sajat hazajukbol, es igy kell behozni SUTTYOMBAN a roman vendegmunkasokat, fideszileg...
papa.49
@karma1: Már a románok se maradnak itt csak a teljesen hülyék, a ,,bodza szedők,, amelyik valamennyire művelt, iskolázott megy tovább Európába !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.