Vannak még néhányan, akik harccal, megtorlással, vérrel akarnak rendet tenni Magyarországon. Mert szerintük csakis így lehet. Mások vérét látnák legszívesebben folyni, természetesen. Szeretnék ha valakik összefognának, és eltakarítanák Orbánékat. Lámpavasra akasztva, vagy agyonlőve, tökéletesen...

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Amikor orbánc 1 kiflicsücsök ellopásáért bilincsbe veret embereket, akkor orbánc mit érdemel a tonna szám ellopott aranyért ?
human
Az igaz, hogy akik erőszakkal akarják elüldözni a kormányt azok gondolják már át. Egy sima tüntetésre nem mennek el az elkényelmesedett honpolgárok.
papa.49
A cikkíró nagy tévedésben van NEM AKARJUK VÉRREL ELTAKARÍTANI A GECI HATALMÁT, de önként nem fogja átadni a hatalmat, sőt tovább megyek ők lesznek akik lövetni fognak, mert ki is ajánlgatta a tömegbe lövetést 2006 októberében hát pont egy fütyiszes szarjankó !!!
Rockxy
@papa.49: Olvastad a neved a cikkben? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.