Fukcius Tamás szerint elszigetelt esetről van szó. Sajnálatát fejezte ki a KFC regionális igazgatója amiatt, hogy vasárnap este a Király utcai gyorsétterem biztonsági őre véresre vert egy vendéget. Ahogy korábban megírtuk, Szabó Zoltán, az Index újságírója panaszkönyvet kért, miután hosszú sorban állás után csak a pultnál közölték vele, hogy helyben már nem ehet. Azt írta: a panaszkönyvet nem kapta meg, ellenben az üzletvezető kidobatta a biztonsági őrrel, aki ököllel többször megütötte. Szabó rendőrt hívott, az őrt garázdaság gyanújával előállították. Fukcius Tamás – aki az éttermet üzemeltető AmRest Kft-nek is az ügyvezetője – azt közölte, hogy a biztonsági őr és néhány alkalmazottjuk viselkedése ellentétes a cég értékeivel, a történtekért viszont teljes mértékben vállalják a felelősséget. A sérülést szenvedett vendéggel felvették a kapcsolatot, és bocsánatot kérnek tőle. Az igazgató azt is írta: bár a biztonsági őr alvállalkozójuk alkalmazottja, a tettéért teljes...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mennyire csodalkozna a teruleti igazgato ur, ha kiderulne, hogy azert nem voltak eddig mas esetek, mert NEM VOLT VENDEGKONYV. amibe beirhattak volna a panaszukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.