Jeszenszky Zsolt szerint rendben van az, ami a KFC-ben Szabózé újságíróval történt. Mutatjuk, hogyan adott hangot ennek. Jeszenszky nem csak láttamozza, ami történt, hanem együttérzéséről is biztosítja a céget és annak biztonsági őrét. Mindezt vicceskedve. Mint arról ma hírt adtunk, az Index újságíróját tegnap éjjel brutálisan megverték a KFC Király utcai étterme előtt. A teljes történetet itt olvashatja el. Az üggyel kapcsolatos további cikkeinket itt találja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ironikus & provokatív

Az ifjabb Jeszenszky ámokfutása

Érdekes, de egyáltalán nem sajátságos, sőt inkább várható az ahogy ártunk és qurmányunk médiája kezeli illetve nem kezeli a KFC-ben történt vendégverést. Igaz a dolognak külön pikantériát ad, hogy a megverés egy szakmabélit ért. Igaz csak a simicska-féle index munkatársát, aki „szegény törpét, (aki) a viselkedésével, az egész életével egy két lábon járó céltábla, és minden verést, amit valaha az életben kap, alaposan megérdemel”.
Mármint valahogy így gondolkodik a derék fírkász a kolléga esetéről-. Amiben persze nincs semmi meglepő, hisz Őfenesége is kiállt az öcsényiek szabad vélemény-nyilvánítási joga mellett! =))
Nos a dolognak van egy sokkal fontosabb vonatkozása is. A PISA-gonddal elegyített elemi logika hiánya.
Ez a derék kormánypárti média-munkás „Zsöszüi KFC” –al mutogatta, hogy ő milyen ironikus és provokatív. Pedig csak azt okadatolta, hogy a jó családi indítatás ellenére is lehet valakiből műveletlen sötét bunkó!
Igazi 2 in 1 a bunkóságban belerúg az áldozatba és egyben egy európai mozgalomba:

(encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSA8t5wqrjGbpQbO13586_hCCI53mRN1I1wWZgzsv8oQW1H457WXA)
karma1
Ez a szerencsetlen vegleny (DJ Jeszy) utalhatja, elitelheti az ujsagirotarsat - nem kell szeretnie.
A karorom a primitivek orome - igy lett meg neki is.
De ha eszrevette volna, hogy a cikkevel mit csinal, akkor talan meggondolta volna, hogy mit ir le.
Magyaran: teljesen elsiklik amellett a durva teny mellett, hogy egy vendegekbol elo, embereket kiszolgalo, az emberekERT mukodo vallalkozasban ez megtortenhet: 1/ Rossz kiszolgalas, 2/rossz uzletvezetes - vendegkonyv (panaszkonyv) hianya, 3/ kepzetlen, arrogans kiszolgalok alkalmazasa, 4/ indokolatlan eroszak egy vasarloval szemben.
jeszyke, te valoszinu papa kedvence! Tudjal rola, hogyha ilyesminek orulsz, es ilyen esetet elfogadtatsz az emberekkel, azt magyarazva be, hogy ez MIND Szabo szemelyisegebol fakadt (MICSODA??? Egy KFC-s alkalmazott a neki nem tetszo egyennek ezentul behuzhat egyet? Vagy utasithatja erre a biztonsagi ort? Esetleg ez a kis pocs valamint a KFC szemelyzete pszichologiaval is foglalkoznak "munka" kozben???), akkor lehet, hogy a kovetkezo te leszel, akivel ugyanigy elbangatnak.

Hat kurvara meg fogod erdemelni!
RonaGyuri
@karma1: erre céloztam az őcsényiek szabad vélemény-nyilvánítása félmondattal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.