Szél Bernadett sötétebb arca Nem akármilyen cikk jelent egy népszerű blogon. A Felhajító-gép szerzője végre nyíltan is megfogalmazta azt a kérdést, amiről mostanában nem illik beszélni az LMP háza táján, ezzel pedig keményen a falhoz szorította az állítólag “tiszta” miniszterelnök-jelöltet, Szél Bernadettet is. Nem lennénk most a helyében, az egyszer biztos! Egyenesen III. Richárdhoz, Shakespeare hataloméhes zsarnokához (Ő mondja ki azt a híressé/hírhedté vált mondatot, hogy “Úgy döntöttem gazember leszek”) hasonlította az LMP társelnökét, miután az szerinte elhessegette az elvtelenségeiről ismert Ron Werber kampánytanácsadó fizetésével kapcsolatos kellemetlen kérdések megválaszolását. Persze, ahogy mondani szokás, a politikában sok minden megtörténhet és mindennek az ellenkezője is. Még akár az is elképzelhető (bár felettébb valószínűtlen), hogy a világhírű kampányguru teljesen ingyen dolgozik a “Lehet más” (na persze) sikeréért. Ahogy a blogger fogalmaz: [Ron Werber] “pro bono...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kiváncsi vagyok, hogy mikor esik le a tantusz az LMP szimpatizánsainak. Mikor jönnek rá, hogy csúnyán be vannak csapva? Az LMP-t támogatók nyilvánvalóan kormányváltást akarnak, különben a FIDESZ-t jelölnék meg az általuk preferált pártként, így őket sokkal érzékenyebben fogja érinteni, amikor rájönnek a forgóSzél valódi irányára, vagyis Bernadett és pártja talán leggusztustalanabb tettére a hívei ellen. Az első perctől, hogy megjelentek a politika porondján a FIDESZ-szel való összejátszások sorozatának gyanúja lengi körül és ez ma sincs másképp. Ugyanez a helyzet a Momentummal is, úgyhogy jobb, ha mindenki belenyugszik, hogy ezektől nem várhatunk kormányváltást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Béla333: Még mindig nem fogtad fel. Az valóban probléma lehet, ha Gréczy beszélt fideszesekkel, de mivel Gréczy azt állítja, hogy nem is volt akkor Szekszárdon, amíg ez ki nem derül, nem fogjuk leszedni róla a keresztvizet. És ha beszélt, azt is jó lenne tudni, hogy miről. Az én LMP-s ismerősöm is szokott sörözni más pártbeliekkel.
A Schmidt Máriás történethez te meg miért nem szólsz egy mukkot se? Ciki?
kereső
@Béla333: a cikkről esetleg ,valamit?Ez nem az mszp-ről,nem a dk-ról, nem a jobbikról, etc...szól, hanem az lmp-ről.Véleményed?
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: "Schmidt Máriáig vezetnek a szálak az LMP titkos ügyei körül? - a népszerű blogger meglepő elmélettel állt elő"
Erről van itten szó Bélám, nem a dékáról meg egyebekről...Ne sunyíts, ne terelj vazze... :)))
Nyaltok vagy nem nyaltok, ez itt a kérdés... A válasz tudott...
kereső
@Béla333: Teljesen egyet értünk, valóban tragédia ,hogy milyen emberek élnek közöttünk.
nemkati
@kereső: Nem lottózom, így aztán minden héten nyerek minimum 250 ft-ot, és az biztos pénz! Így kell nemlottózva nyerni. :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.