Jogi eljárást indított kedden Gréczy Zsolt az MSZP szekszárdi szervezete ellen – közölte Facebook-oldalán a DK szóvivője. Nem kevesebbet állítottak ugyanis róla, minthogy egy szekszárdi pincében helyi fideszes potentátokkal találkozott. Kurtyán Ferenc, az MSZP szekszárdi elnöke az Indexnek azt mondta, hogy azért tették ki a találkozóról szóló hírt az oldalukra, mert egy szemtanújuk is van. „Ha nem Gréczy, akkor vélhetően a reinkarnációja vagy hasonmása szállt ki a kocsiból múlt pénteken Szekszárdon” – jelentette ki. A portál azt írja, Kurtyán egy szavahihető szemtanúra hivatkozik, aki fel is írta a kocsik rendszámát. A szekszárdi elnök azt mondta, áll a per elébe, és ha Gréczy pereskedni akar, perelje be őt is.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ma lehet valami a levegőben: Tarlós, Szijjártó és most Béluska! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Greczy Zsolt: te lettel a "gyulolet karmestere"... Akkor az lmp-nel meg ron werber lesz az elsohegedus... Ez olyan szep jelzo, vedesd le!
Mar csak az Egyenesen adasat kellene megtekinteni, amiben Greczy reszletesen leirja, hogy mi tortent. A szemtanu allitja peldaul, hogy az illeto aki kilepett az autobol, szemuveges volt. Greczy viszont nem az. (Tokonlovom magam, ha az osszeeskuves-elmelet bizonyitasara most valaki azzal all elo, hogy "kontaktlencseje van"!)
De amig nekunk vannak Belaink, addig nem kell tartanunk semmitol.
Eddig tiszteltem Szel Bernit, es mindig a noi neve'n emlitettem, de mivel Greczy nevet kovetkezetesen Greczinek irjak, en is inkabb a Bertalant fogom hasznalni...:o))))
(Csak ugy mellekesen: a terfigyelo kamerak felvetelei bemutathatok, azokon MINDIG van pontos ido megjeloles is, hisz eppen ez a lenyeguk. Greczy pedig miert menjen birosagra, ha van egyszerubb es olcsobb modja a bizonyitasnak is?
Talan inkabb annak kene utana nezni, hogy az mszp miert kapott azonnal egy szemtanu allitasan, ami a dk-t akarta hirbe hozni, hogy nem is ellenorizte az allitas valosagtartalmat, csak egy gunyos megjegyzessel azonnal tenykent leadta.
Nyakonak pedig nem ez volt az elso maganakcioja - neki nem Greczy, hanem a sajat inkorrektsege miatt kellett mennie - ha a part ugyeirol nem adhatna ki semmifele tudositast Molnar Gyula engedelye nelkul, es megis kiadott mar nem eloszor - akkor ezert vallalnia kell a felelosseget.
bencemacska
@karma1: ma, 22:28
Találtam egy értelmes cikket a témában, olvasd el érdekes okfejtés:
24.hu/belfold/2017/10/17/egyszerre-targyalhat-es-pereskedhet-az-mszp-es-a-dk/
Más
A fekete Mercédesz rendszáma a hivatalos nyilvántartás szerint egy sötétzöld Toyotához tartozik!!!
bencemacska
@karma1: ma, 23:12
Nem kell ám sokat gondolkodni, ha elolvasod a fent javasolt cikket. Azt is megtudod ki a Tolna megyei MSZP elnök, aki kivizsgálta mi történt. (Esetleg Molnár Zsolt ellenlábasa, kit sért a koordinált indulás, stb)
karma1
@bencemacska: Nagyon jo cikk, erdekesen fedi fel az eroviszonyokat...:o)))
bencemacska
@karma1: ma, 23:42
Meg van a "cui prodest?"
Szép napot neked, jó éjszakát nekem! Megyek aludni!
karma1
@bencemacska: Joejszakat, Kedvesem, Te minden ertelemben jobarat vagy: a tudasodra jo alapozni, a sajtoszemled meg NB1-es!
Koszi!!!
Es nagyon szep almokat kivanok Neked!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.