A szerdai Tarlós István főpolgármester és a Fidesz megfutamodásával végződött rendkívüli fővárosi közgyűlési ülés után tárgyalásba kezdtek az együttműködésről a közgyűlés ellenzéki képviselői. Közös ellenség, egyeztetett stratégia, együttműködés? A Fidesz-ciklusok alatt példátlan módon a fővárosi közgyűlés ellenzéki képviselői nemcsak, hogy tárgyaló asztalhoz ültek, de – ahogy azt a Zárójel még a délelőtt folyamán elsőként megírta – remény van a sikerre is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha már együttműködést vízionál Horváth Csaba, aki igen sikeresen csinálta ki a pártja miniszterelnök jelöltjét - Botkát, akkor először számoljanak be, hogy hogy is áll a mai napon az MSZP-DK-Fidesz együttműködés a 2018-as választások eredményének a Fidesznek legkedvezőbb alakításával!?
Szemét áruló, a másikkal Molnár Csabával együtt!
Egyébként meg a Nyakót miért rúgták ki így, egyik pillanatról a másikra?
Mert képes lett volna a DK-s véresszájú Gréczi Zsolt a Fideszesekkel való szekszárdi titkos találkozójáról beszámolni?
Miféle mocskos banda mind a kettő!
Madácsi Pali
@Béla333: azt az állitólagos szekszárdi találkozót több helyről cáfolták. A tény úgylázom ismét nem érdekli.Az a fő, hogy az LMP ismét furhassa az összefogást!
Peller Anikó
@bélageci: egy hülye barom vagy, minek pofázol bele mindenbe amihez nem értesz?

Olvashatnál inkább Hófehérkét, az való neked, nem a poltika, bugris. Itt a mocskos egyedül te vagy, bele vagy már betegedve a dékába, javaslok valami olcsó szanatóriumot.

Ja értem, meg vagy ijedve az összefogástól, mert esetleg bukik a fideszed, aham.

Mert az 5%-os elempéd az nem fog bukni, neki meglesz a 6% -ja.
papa.49
Remélem tovább jutnak az elgondolástól !!!
Béla333
@Madácsi Pali: 20.33
Ha semmi igazság nincs benne, akkor miért hallgattatták el a Szekszárdi MSZP elnökét, kényszerítették, hogy levegye a Facebook-ról a kompromittáló bejegyzét?
A párt szóvivőjét sem szokták egyik pillanatról a másikra kirugni.
Egyébként meg Gyurcsány miniszterelnöksége idején is folytattak rendszeres párbeszédet: a lopott közpénz elosztásáról egyeztettek. Ezt éppen Gyurcsány és azóta már számosan mások is beszéltek.
Nem kell hogy ebből bármit is elhiggy! Nyilván neked majd elmagyarázza az igazságot a Gréczi által szerkesztett Nyugatifény blog.
Olvasd azt és higgy neki!
Madácsi Pali
@Béla333: a tény elég akacs dolog, akár hányszor állitják az ellenkezőjét, a tény tény marad, a kamu előbb-utóbb kiderül. Most az álhirre az MSZP megfelelően reagált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.