Mivel az utóbbi hónapokban a még mindig dráguló vizes vébé, a stadionok és a Liget Projekt miatt egymást érték a látványberuházások, elsőre meglepő, hogy a Keleti pályaudvarnál is zajlik egy építkezés. Pedig arról valahogy nem lehetett sokat hallani, hogy végre kezdenek valamit Budapest egyik leglehangolóbb állapotban lévő műemlékével. De ahogy közelebb érünk kiderül, hogy ennek még mindig nem jött el az ideje, csak annyi történik, hogy uniós pénzből kormányablakot telepítenek a pályaudvar Thököly út felőli oldalára, a Lotz-terem és az attól keletre eső volt postapavilon közötti földszintes épületrészre. Vagyis a felújítás csak egy 40 méteres sávot érint, a többit meghagyják a mostani málladozó állapotban a potyogó vakolattal és a beázó csarnokkal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Itt nem lehet annyi pénzt ellopni, mint egy staionnál, ezért minden marad a régiben. A lakosság utazó része meg örüljön, hogy még utazhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.