Egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét, aki az őcsényi menekülteket fogadná be falujába. Sajtóhírek szerint megpróbálták elgázolni egy gyalogátkelőhelyen.

A Hír TV Privátszféra című adásának forgatása alatt egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták a baranyai Cserdi polgármesterét, Bogdán Lászlót – olvasható a műsor Facebook-oldalán.

A bejegyzés szerint Bogdánt meghívták egy fórumra,

ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése volt. A szócsatákba beleállt, válaszolt a kérdésekre. Aztán elkezdtek gyülekezni a gomolyfelhők. Távozáskor hátulról megrugdosták és leköpték. Folytatom. Az őcsényi "làzadás" után, cserdi polgármestere felajálotta, hogy szívesen látja a falujában az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. És tudják mi történt ezt követően? El akarták gázolni egy gyalogátkelőn.

Bogdán ugyanis az őcsényi események után felajánlotta, hogy szívesen fogadja azokat a menekült gyerekeket és hozzátartozóikat, akiket a tolnai faluban nem akartak. 

(Címlapi kép: YouTube)

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Mit tettek ezzel az országgal?! Hol élünk?! Felháborító ami Magyarországon napjainkban történik! :(((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Szeresd felebarátod, mint tenmagad!""---igazi, tisztaszív keresztény országban élünk. Itt az újabb példa. Miért kellene nekünk migráncs terrorista, hiszen sikeresen megoldjuk ezt mi a kerítésünkön belül is.
És végülis, melyik településen történt mindez?
Köb Jani
@dr. prédikátor:"Arra a következtetésre jutottam, a Prédikátor, hogy az ember azt sem tudhatja a nap alatt, hogy szeretet, vagy gyűlölet vár-e rá: minden előtte van, minden érhet mindenkit. Ugyanaz történik a bölccsel, az oktalannal, az igazzal és a bűnössel, a jóval, a tisztával és a tisztátalannal, azzal, aki áldozik és azzal, aki nem áldozik, úgy járhat a jó, mint a vétkes. Rossz dolog, hogy mindannak, ami a nap alatt történik, ugyanaz a vége, ugyanaz ér utol mindenkit. Ráadásul az emberek szíve tele van gonoszsággal, és esztelenség van bennük, amíg csak élnek. Végül pedig válogatás nélkül valamennyien a halottak közé kerülnek. Ott már azután semmiről nem tudnak, semmiből nincs hasznuk, még az emléküket is elfelejtik előbb-utóbb. Szeretetük is, gyűlöletük is, igyekezetük is tovatűnik, és nincs részük soha többé semmiben sem, ami a nap alatt történik Igen nagy hiábavalóság, az egész élet egy nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor – minden hiábavalóság, hasztalan erőlködés, a léleknek gyötrelme és fájdalma! Minden hiábavalóság!" Ha prédikátor nevet veszel fel ennyit tudnod kellene!
nemkati
@division: Ez egy annyira primitiv szoveg, hogy nincs mit valaszolnom,
F_Viktor
@division: Irod:
"Ennyi erővel te miért nem fogadsz be magadhoz néhányat közölük egy kis nyaralásra?"

Sem Ocsenyben, sem Cserdiben nem akarta senki a menekult gyerekek udulteteset a falu lakossagara bizni!
Azota kiderult, hogy Ocsenyben szekszardi jobbikosok csinaltak a balhet, a lakossagnak sok kozuk nem volt hozza.
division
@F_Viktor: Tehát akkor a Fidesznek sem.
division
@nemkati: Nem baj, terjed már a malária meg egy ebolához hasonló járvány, majd behozzák ide Európába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.