Meghökkentő gyakorlattal lép fel újabban az adóhivatal Magyarországon. Mind a Liszt Ferenc Repülőtéren, mind pedig a röszkei határátkelőn történt olyan eset, amikor egy véletlenszerűen kiválasztott határátlépő csak adótartozásai kifizetése után folytathatta útját, illetve tarthatta meg a nála levő ingóságokat. Egy egyéni vállalkozó fodrász nyaralása utána hazaérkezéskor arról számolt be, hogy a reptéri zöld folyosón ellenőrzés közben a NAV egyik munkatársa véletlenszerűen szúrópróbaszerűen kiemelte a sorból. Ott kiderült, hogy a fodrász 40 ezer forint körüli adótartozással rendelkezik, amit azonnal rendeznie kellett - írja az Index.hu. Az incidens kapcsán az is elhangzott, hogy amennyiben a tartozó fél nem teremti elő a pénzt, akkor az útipoggyászból ingóságokat foglalhat le a NAV munkatársa. Hasonló esetről értesült a lap egy röszkei határátkelőnél is. Egy Magyarországra érkező személyautó sofőrjének a NAV munkatársa megnézhette adófolyószámláját, ahol tartozás volt. Éppen...

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha mar ilyen fasza hivatal lett a NAV, akkor mindjart kezdheti az orosz szarmazasu ludmilla valakicsodan beelesiteni ezt a fegyveret, hiszen o 12,5 MILLIARD forinttal tartozik a NAV-nak , mint listavezeto.
Vagy fosnak tole, mert arrafele ott van a magomed??? mint 4 eve engedely nelkul, jogtalanul az orszagban tartozkodo idegen (bevandorlo)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eszegfu: Valamilyen Ludmilla valaki, es asszem pont annak a bizonyos magomednek az elettarsa, aki a festekdobalos Gulyast megfenyegette, hogy megveri. De rakeresek Neked, a lenyeg az, hogy a buntetesekkel .
Kozben kerestem Neked egy kis csemeget, mar elkuldtem Neked, Hat allati izgalmas olvasmany, Te kifejezetten elvezni fogod - mar ertem, hogy Juhasz Peterek meg Horvath Andras miken akadhatott fonn olyan sokszor.
Az adatok nagyon frissek: 2017 szeptember 30.-aval zarodnak,.
karma1
@eszegfu: Erre a bringara emlekeztem, najo, a neve nem Ludmilla, de majdnem...:o)))) Viszont a love 1.32 milliard forint volt... Szoval ezt is olvasd el, erdekes olvasmany ez is...;o)))
kokopelli
@karma1: ..,aranyoskám!Ezt nem kell komplikálni! Ezt mindenhol a Bécsi út másik
végétől úgy hívják,hogy "Kisöprik a padlást és a pincét is!",ha egyre szűkül a forrás
az udvaroncoknak,vagy foschn@k,hogy eldugul a "választások"(?) után!
"Áldott a sok kéz,átkozott a sok bél!"-mondta édesanyám mindig! ;--))
eszegfu
@karma1: Kösz.! Valóban közzéteszi a Nav negyedévenként, de ebből a listából -- ha csak nem tudod kinek a kicsodája -- nem lehet rájönni az "összefonódásokról", sajnos!:( Ha tudod kit keresel, akkor valóban hasznos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.