Verebes Istvánt kérdezték az elmúlt időszakban a hazai színházi életet felbolygató szexuális zaklatás ügyében.

Az Egyenes Beszéd csütörtök esti adásában Verebes a korábbi véleményétől meglehetősen eltérő álláspontot fogalmazott meg.

Verebes is hozzászólt korábban Sárosdi Lilla posztjához, akkor még nagyon támogató volt. Azóta a színésznő megnevezte Marton László rendező személyében azt az embert, aki fiatalon zaklatta.

Verebes azt mondta, jó ha beszélünk a szexuális ragadozókról, de ne nevezzük meg őket. Arról beszélt, hogy amióta a pályán van, vagyis az elmúlt közel fél évszázadban, egy magyar színházvezetőnek semmilyen kockázata nincs abban, hogy mit csinál. Azt tehet a társulat tagjaival, amit akar.

"Rangos színészeket küldhet parkolópályára, tönkretehet családokat. A színésznő mindent meg akar csinálni, hogy játsszon. És ezzel vissza lehet élni."

Ő is bármit tehetett volna, persze nem tette.

Marton Lászlót nem lehet felfüggeszteni, ugyanis jeles rendező, és sok színész köszönheti neki a pályáját.

Kiss László ügyére is kitért. Érti a "felbuzdulást", de nemtelen támadásnak tarja, amit az úszóválogatott volt edzőjét meghurcolták.

Verebes szerint vannak színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem, és vannak emberek, akiket meg lehet vesztegetni, és vannak, akiket nem.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Egyébként a sok értetlen férfival kapcsolatban igen nagyon kíváncsi lennék, ha egy meleg agresszív állat megerőszakolná - mit tenne? Tenne feljelentést? Mikor? Hol? Hogy bizonyítaná, hogy erőszak történt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@Jozefina: Pedig valamikor egy nagyon értelmes ember volt. Ismertem néhány fiatal színészt aki a színházigazgatása alatt játszott. Nagyon tisztelték, ugyanakkor mindig meg voltak győződve a jóindulatáról. Persze ennek már majd két évtizede. Nem tudom, hogy miért változott meg.
1magyar
Zűrös ügyek ezek! De két lehetőség van, vagy saját maga áll bosszút a bántalmazott vagy időben,megalapozottan feljelenti.
Utólag a hazugságvizsgáló segíthet.
elnyomott
@magyarbakancs: - a sérülés sem feltétlen bizonyíték. Mert mondhatják, hogy szado-mazo során jött létre.
És ha nem megy el azonnal feljelenteni, rendőri megalázó kihallgatásnak kitenni magát, orvosi vizsgálatnak kitenni magát, akkor fuccs ennek a bizonyítéknak is.
És ha az erőszaktevő tagadja, hogy ő lett volna, tényleg nehéz azt is bizonyítani.
idppp
Verebes sem különb a Deákné vásznánál! Nagy szemét volt világéletében!
nezelodo
Hogy milyen gyorsan megesett a pálfordulás a Napkeleti Szuszogóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.