Amit Orbán ígér, annak úgy kell lenni! Jól tudta ezt Kubatov Gábor, aki bár - jó Fidesz-szokás szerint - látszólag harcban állt a Fradi ultráival, ránézett a naptárra, látta, hogy eljött az ősz, nagyvonalúan megenyhült és békejobbot nyújtott nekik.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy van. Harom nappal a 61. evfordulo elott ujra "beke" van a kormanypart es a bunozok kozott, megkaptak a kikovetelt elonyeiket, kiosztottak kozottuk a megfelelo baseball utoket meg a kezifegyvereket, oszt johet Budapest felgyujtasa, mnint 11 evvel ezelott...
Csak nehogy belefussanak a maflasba... MAr nem a 11 evvel ezelotti helyzet van most...
namihami
@karma1: Ezek nem fogják a várost lángba- és sz@rba borítani, mert ezek éppen az Orbán-csicskák. Most nem érdeke a Vezérnek a balhé, legalábbis nem az ezekhez a legvékonyabb szállal köthető afféron keresztül. Az szoci idő volt, akkor semmi nem volt drága, mára ez túl átlátszó lenne. Ennek a kopasz csőcseléknek más a szerepe.
Inkább az a véleményem, hogy felismerték azt, hogy az elköltött százmilliárdokhoz képest röhejesen csekély az a nézőszám, amelyik azért a pénzért épített stadionokat egyáltalán hajlandó látogatni. Persze, nagyrészt a ""foci"" szinvonalának köszönhetően, de ezen az apróságon most úrimódon lépjünk túl. Marad az a megoldás, hogy a csürhét rászabadítjuk a stadionokra,hogy legalább a nézőstatisztika javuljon valamennyit a bekerülési költségekhez képest. Ezzel elérik azt, hogy az átlag nézőszám 1.200-ról kb.3.500-ra fog felszárnyalni.
Csak úgy magunk között, de ennyi néző odakint egy harmadosztályú klub kölyökcsapatának a délelőtti edzését látogatja, de legalább elmondhatják, hogy ""rohamosan"" nő a látogatók száma.
mariaberta
Miért készül Orbán forró őszre? Készülődik, szervez? Csak nehogy ráfázzon! Nem biztos hogy megússza mint 2006 - ban!
solidedge
A különbség az lesz, hogy a Fradi-ultrák most a rendőrség oldalán veri majd a "Soros által felbérelt" tüntetőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.