Számtalan csatornán osztották már meg annak a magyar nyugdíjasnak a levelét, amit kortársainak címzett a Facebookon. Kommentár- és változtatások nélkül tesszük közzé. “Nyugdíjas Barátaim!!! Az 1930-as, 40-es, 50-es évek szülöttei! Mi megtapasztaltuk, láttuk, és éltük a háborús eseményeket és azok következményeit….a lerombolt országot. Ez a korosztály volt, aki eltakarította a háborús romokat. Építette gyermekei számára az alapokat. Szépítette környezetét. A vidéki lakosságnak nem kis terheket jelentett a 60-as,70-es, 80-as években: – Az úthálózat, járdaépítés, – villamoshálózat, a – vízvezeték- és csatornahálózat, a– telefon- és a – gázvezetékrendszer építéséhez a hozzájárulás. Szabadnapjukon és munka után, társadalmi munkában a gyári munkások, bányászok, parasztfiatalok gyermek- és munkásüdülőket,kulturális létesítményeket, gyárakat, üzleteket, vasutat, parkokat stb. építettek. Kézzel mozgatható csigákkal vonszolták fel az emelvényre az anyagot, talicskával egyengették a talajt,...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nyugdíjasok! Mi döntjük el, hogy hátra lévő életünket békességben, jólétben vagy örökös gyűlölködésben, ellenség keresésben, szegényen, megalázva éljük-e le!? A mai hatalom csak az utóbbit tudja nekünk nyújtani, mert hatalmának megtartásához a mi pénzükön veszi meg a román-magyar, ukrán-magyar szavazatokat. Nekünk nem Soros György az ellenségünk, hanem a fideszes rablóbanda! Idősek vagyunk, de nem hülyék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@kamazuka: ...tényleg ne menjen szavazni aki csak pecsételi megy...
Csizmás Kond
@Pöpec: ..persze hogy önvallomás...mert aki nem itt él arra nem vonatkozik.
bakegya
ÖNGONDOSKODÁS-TIBORCZ PITYU módban...atlatszo.hu/2017/10/24/kertes-villat-vasarolt-tiborcz-istvan-a-miniszterelnok-veje-kutvolgyben/-jaj kedves barátunk,ÖNGONDOSKODNI KELLETT VOLNA-nem levelezgetni!!!
bakegya
Magyar nyuggerek,OLVASGASSATOK-TANULJATOK-ÉS AKINEK EZ IS KEVÉS LEHET SZÖVETKEZETEKBE TÖMÖRÍTVE halálig dolgozni...atlatszo.hu/2017/10/17/az-osszes-afrikai-kereskedohazat-bezarta-a-magyar-nemzeti-kereskedohaz-zrt/-munkából megélni???-BEFEKTETNI-így kell ahogy azt a fityiSS FIJJUK MÁR MEGVALÓSÍTOTTÁK-
Csizmás Kond
@kamazuka: Nincs azon mit fejtegetni. ...és azon sincs hogy aki nem szavaz az elégedetlenkedhet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.