Az összeomló katedrális Mi is beszámoltunk Marton László napról napra dagadó zaklatási botrányáról. Legutóbb Bombera Krisztina tűpontos írását adtuk közre, amiben  alaposan kiosztotta Hont Andrást. Ám az ügynek még nincs vége. Már hétre nőtt azoknak az egykori áldozatoknak a száma, akik jelezték, hogy Marton őket is zaklatta. A botrányban – amiről nem túlzás azt állítani, hogy velejéig rázta meg nem csak az egész művészvilágot, de talán az egész országot is – sorra szólalnak meg prominens médiaszereplők, újságírók és művészek. Tegnap Rónai Egon posztolt a Facebookon. Szavaiból süt a végtelen szomorúság, de egyúttal az ilyenkor elvárható keménység is. Már szöveg legelején keményen indít: “A szemünk előtt omlik össze egy hosszú életút katedrálisa.” -kezdi a népszerű műsorvezető. Ebben az egy mondatában benne minden, amit sokan érezhetünk magunkban. Egy világ omlott össze. Sok évtized alatt felépített tisztelet és bizalom. Ezt pedig ilyenkor már nem lehet újjáépíteni. Hogy...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó lenne ha most már tiszta víz kerülne a pohárba, és végre a rendező, ha valóban tettes előállna, és férfi módra bevallaná mocskos tettet ...
Manhattan
Szerintem nem volt egyetlen nyugodt éjszakája a 40 év alatt, hogy mikor is fog ez kiderülni?Ezzel a hsz.-el egyetértek. : "Én örülök,hogy kiderült az igazság. Egy beteg elme uralta a szinjátszást, ideje volt, hogy a függöny lehulljon és lássuk a valot, milyen ember is a nagyhatalmu Főrendező Úr. "
papa.49
Jó lenne ha most már tiszta víz kerülne a pohárba, és végre a rendező, ha valóban tettes előállna, és férfi módra bevallaná mocskos tettet ...
papa.49
@Horizont: Én se gondolhatod mit él át az a nő most, komolyan mondom nem értem ezeket a szarjankókat, miért kell a hatalmukkal visszaélni !!!
Évekig egy asszonyokból álló brigád vezetője voltam 7-9 fő dolgozott a kezem alatt, soha még kétértelmű megjegyzést se tettem egyiknek se, miért mert az munkahely volt... Igaz voltunk együtt a brigád kirándulni is a vállalati kisbusszal, kurva jól éreztük magunkat, bolondoztunk, meg jókat röhögtünk..
Manhattan
@Horizont:" Nős, felesége Csikós Virág. Fiaik Ferenc és György. Kislányuk (Ilona) 2011-ben született" Ezért is nagyon szomorú ez az egész... (
Sámannus
Ilyen perverz a világ! Bárhol felbukkannak ilyen alakok a politikában, a művészetben, a sportban, vagy a böriben. ugyanez a műfaj megvan, és mára meg sem lepődünk ilyesmin.
Szerencsére az ilyen titok szigeteket összeköti, az információ szabadság, és ezután megvilágosodik mindenki sötét oldala. Az ilyen fiaskóban nem sajnálom az antihősöket.
cikicakk55
Szerencsére nekem sem volt gondom a főnökeimmel,bár a kórházakban a nővérek közvetlen főnöke is nő volt.Az orvosok meg annyi nőt tudtak össze szedni amennyit akartak,nem voltak ráutalva az erőszakra.nekem egyetlen kis epizódom volt.9 évig szertornáztam és mikor átkerültem az ificsapatba a sportiskolából, az akkori komolyabb sportolók is beszálltak az edzői munkába.Ott volt egy srác,aki megkörnyékezett.Elmentem a randira,ahová hívott,de csak azért,hogy megmondjam neki,hogy tárgytalan a dolog,mert alacsonyabb mint én és én 15 évesen még növésben is voltam.Na onnantól ami büntetés csak lehetett,azt mind kiosztotta rám.Még az igazi edző is felfigyelt rá,mert nem úgy ismert engem,mint aki ennyi büntetést megérdemel. Itt konkrétan a feleségét és a gyerekeit sajnálom( ha vannak) Azt sem értem,hogy miért nem tettt még feljelentést,ha tényleg csak szerinte rágalom.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.