Egy idős hölgy és egy férfi megtámadta a 24.hu egyik videós újságíróját Orbán Viktor miniszterelnök beszéde után. Közben az Oktogonnál elállták a villamos útját....... ... ..... ... .. ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... ........ ... ..... ... .. ..

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Vona Gábornak igaza volt. Íme itt a bizonyíték: fröcsögő, őrjöngő, agresszív fideszes nyuggerek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Vona Gábornak igaza volt. Íme itt a bizonyíték: fröcsögő, őrjöngő, agresszív fideszes nyuggerek.
namihami
A ""művelt, jobboldali"" szavazóréteg.
Ellenvélemény? Akkor rúgunk, verekszünk, kiabálunk. De az Istenünket nem hagyjuk bántani.
papa.49
Ha ennyien szavaztok rá budifülkeforradalmárok akkor jó lesz nekünk ...
Milyen ,,harcias,, volt a vén csoroszja )))))))))))))))
Sámannus
Az embereknek gyűlölet van a tekintetében. 56-ban a tüntetők csendesek voltak, és sokkal értelmesek. őket a közös ügyünk vitte az utcára ezeket az embereket most egy gyűlölködő szarházi.
elnyomott
@peterkelemen: - persze. nem nyugger fanatikusok nincsenek.
Vona is csak ellentétet tud fakasztani mindenhol...
papa.49
Ezek csak fizetett hőbörgők voltak !!!
nusika
...egy tál lencséért eladták magukat ezek a nyugdíjasok, a buszozók és az orbánturízmussal foglalkozók. "" Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a turizmus a hazaszeretet egyik formája""
papa.49
@nusika: Akkor akár haza is mehetne az őshazájába a Gangesz partjára !!!
Gyuri Géderről
Az arcukon látszik, mindegyik agyér szűkülettel küzd. Orvosi esetek.
Nessy
Azért nem minden nyugdíjas demens is egyben! Ha minden harmadik fidesz hívő, akkor a másik kettő még lehet normális nyugger!
Arról nem is beszélve, hogy ismerek alzheimeres professzort 70 évesen, és 90 körüli értelmes, józan gondolkodású adminisztrátort.
justhpeter
Az Orbán-nyuggerekkel csak egy baj van, hogy már nem veszik észre amikor a vezérük a hétfőn adott pénzt kedden kiveszi a zsebükből. Meglátják Viktorukat és könnybe szökik s szemük.
nusika
@justhpeter: ...majd holnap vagy holnap után lázasan feküdnek majd és többet visznek majd a patikába, mint amit kaptak ezért a turizmusért.
papa.49
@justhpeter: Nem vár az keddig, már hétfőn visszaveszi ))))))))))))))))))
iluminati
Igaza van a jobbiknak... ezek a kuturált nyugdíjasok...Melyik intézetből??? Édesanyám 80 elmúlt de sokkal kúturáltabb és reálisan a felszín alá lát...sokszor ő hívja fel a figyelmem ,hogy már megint hazudnak...mindég kiderül ő látja jól...
papa.49
@iluminati: Igen ez valóban így van az Anyósom míg élt mindig egy véleményen volt velem, és tudod ő egy egyszerű ,,parasztasszony,, volt ő így jellemezte magát, viszont még 91 évesen is pontosan látta a hírek mögött a valóságot ...
iluminati
@papa.49: Igen az én anyám is józan paraszti ésszel van felszerelve :-)
Nessy
A baráti köröm zömében már nyolcvan közeli, sőt túli, de még egyikünk sem demens, hála a genetikának, Istennek, ki miben hisz!
Szerencsére, bár "szinglik" vagyunk már, nincs szükségünk ordítozni, verekedni járni a szabadidőnkben. Pedig nem mindig ülünk a fotelba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.